Primer pla de Fabiola Martínez

Fabiola, contundent sobre Bertín Osborne: «S'ha d'acceptar»

Fabiola Martínez ha estat molt categòrica sobre el punt en què es troba la seva relació amb Bertín

Fabiola Martínez ha anat a veure l'obra de Paz Padilla, 'El humor de mi vida' i ha aprofitat per a aclarir en quin punt està la relació amb el seu ex, Bertín Osborne.

Segons ella, un punt de no retorn, ja que a vegades hi ha circumstàncies que no poden ser.

«No he parat de plorar. Moltes de les coses que diem les pensem, així que m'ha remogut moltes coses», reconeixia emocionada mentre sortia del teatre.

«M'ha sorprès molt el que ha explicat Paz. S'ha casat quatre vegades amb el mateix home. És molt bonic. L'amor és molt bonic, però hi ha vegades que no pot ser. Quan no pot ser, s'ha d'acceptar», recalcava.

I és que sembla que la model vol evitar possibles topades o situacions incòmodes, així que ha decidit no assistir al casament de Claudia Osborne, filla de Bertín.

«No és el lloc ni el moment, ja no té sentit. Cada dia em reafirmo més. Tot té el seu moment. Claudia sap que me l'estimo molt», ha explicat al respecte.

Així doncs, ha deixat molt clar que això no canvia res entre elles, ja que li segueix tenint molt d'afecte.

El motiu de la ruptura entre Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Des que van anunciar que se separaven, Fabiola i Bertín han hagut de fer front a especulacions i rumors. A 'Sálvame' insinuaven que tot havia ocorregut arran d'una forta discussió de la model amb les seves cunyades durant una festa de Nadal.

«Van tenir una discussió per com Fabiola Martínez educa els seus fills. Fabiola va tenir una actitud davant d'elles que no els va agradar, i allà va començar la discussió. Va ser tan forta que la festa es va cancel·lar», explicava Gustavo González.

A més, a això se suma que sempre s'ha especulat que Bertín no havia estat prou present als tractaments als quals se sotmetia el seu fill, Quique.

No obstant això, Fabiola sempre ha insistit que no hi ha hagut ni terceres persones ni retrets, sinó tan sols un desgast de la relació amb el pas del temps. Una cosa que es va fer més palpable durant el confinament.

«Vaig deixar de pensar en els meus plans, en el meu creixement, en formar-me, en fer projectes que no fossin comuns. Això és un problema meu», confessava durant una entrevista que va concedir al 'Deluxe'.

«Ell mai m'ha obligat a res; sempre m'ha donat suport en totes les iniciatives que he tingut. Anar a remolc de la vida d'una altra persona no ha sigut fàcil per a mi», assenyalava la model.

I destacava que es tractava d'un procés: «Saps que ja no sents el mateix, però t'autoconvences en lloc de prendre decisions. Ho fas pels nens, per la família».

«Quan em mirava al mirall, em veia trista. No era jo, m'estava traint a mi mateixa», reconeixia.

Però tampoc perdia oportunitat de llançar algun flasca a Bertín: «No crec que volgués renunciar a la seva vida per intentar que la meva fos més com jo volia».

Fabiola ha mostrat una gran enteresa després d'un any força complicat. I és que recentment ha perdut un familiar a causa de la covid-19. Però això no ha fet afectat el seu caràcter tendre, ja que sempre té un somriure a la cara.

Després de vint anys de relació i dos fills amb Bertín, la model el segueix considerant la seva família. I això que ell en una entrevista va assegurar que «el que més em pesa és tenir l'edat que tinc i no tenir una família. A mesura que fas anys i et sents sol, és molt fotut».

«Ell té família. No com abans, però en té», replicava ella després d'escoltar les paraules del seu exmarit.