El dia exacte en què Fabiola va tenir clar que se separava de Bertín Osborne

Bertín i Fabiola han trencat el seu matrimoni després de 14 anys de relació

Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne
El dia exacte en què Fabiola va tenir clar que se separava de Bertín Osborne| Europa Press

Bertín Osborne i Fabiola Martínez han posat punt final al seu matrimoni després de 14 anys. La parella ha decidit que prendre camins separats és la millor decisió per a tots dos, fins i tot per als seus dos fills, Kike i Carlos. Bertín Osborne va aclarir a través d'un comunicat a 'Viva la vida' que la situació no és fàcil per a cap dels cònjuges, i demana encaridament que no es caigui en especulacions.

 

A més, el cantant assegura que en la decisió no hi ha hagut terceres persones per cap de les parts, n'hi ha fins a la data. El punt d'inflexió que va conduir al matrimoni a prendre la decisió en ferm, després d'un temps meditant la ruptura, va ser l'aniversari de Bertín. El 7 de desembre de l'any passat, el dia en què el cantant va complir 66 anys.

 

«En l'últim pont, vam anar a Sevilla. Era el seu aniversari. Va ser arran de llavors, però feia temps que li donàvem voltes», deia Fabiola. La veneçolana també ha volgut explicar als mitjans quins han sigut els motius pels quals el matrimoni s'ha trencat, i s'ha pronunciat una vegada que el cantant ha confirmat públicament els rumors que ja rondaven entre els periodistes des de feia temps.

 

Fabiola ha atès la premsa a la porta de casa seva, amb un aspecte trist, però amb veu molt serena. A més, ha estat clara i sincera amb la reportera que feia guàrdia a la porta de casa seva. La dona del presentador li ha assegurat a la reportera que feia guàrdia que la convivència ha erosionat la relació. Tots dos posseeixen personalitats molt diferents que no aconsegueixen conduir a bon port.

 

Fabiola ha afegit que feia temps que sentia que el matrimoni havia arribat a la seva fi, confessant que l'amor s'estava desgastant i, reflexiona que «era una cosa que no ens mereixíem ni ell ni jo». Així mateix, la veneçolana ha confessat que el deteriorament dels sentiments havien arribat a provocar un clima de crispació i malestar que entelava la pau familiar que regnava a la llar.

 

D'altra banda, Fabiola ha afirmat a la reportera que aquesta decisió ha pogut ser «un regal. Pot ser-ho si els dos estem millor, més tranquils, sense pesar, sense tristesa».

Només hi ha un culpable

Bertín Obsorne ha assumit tota la responsabilitat de la decisió que ha pres la seva dona, ja que el cantant assegura que no és una persona fàcil. «Confesso que soc complicat en el dia a dia i assumeixo tota la responsabilitat dels motius que han donat lloc a aquesta decisió», postil·la el cantant espanyol.

 

La parella ja vivia des de fa temps en ciutats diferents; Bertín a la residència principal de la família, a Sevilla, i Fabiola a Madrid. Tot i la distància, el cantant podrà veure als seus fills sempre que vulgui, segons ha afirmat Fabiola. «Hi ha bona relació, bona comunicació... Vindrà a veure els nens. Aquesta segueix sent casa seva. Tothom ha rebut la notícia amb molta tristesa i molt sorprès, però respectant-nos», va confessar l'encara dona de Bertín.

 

De fet, els fills de la parella ja estan al corrent sobre la situació entre els seus pares, ja que han sigut els primers a saber-ho segons ha explicat Fabiola. A més, no els ha agafat de sorpresa perquè Bertín va assegurar que els petits ja s'imaginaven la situació.

 

«Els nens ja ho saben. Carlitos és el més conscient de les coses, ho ha assumit prou bé. Fins i tot, ha dit que ell s'imaginava que passaria perquè ens veia discutir», va confessar Fabiola. Encara que tot apunta que ja no hi ha marxa enrere, entre Bertín i Fabiola segueix regnant l'amor i el respecte mutu.


Comentaris

envia el comentari