YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Asseguren que els familiars d'Ana Soria estan «farts» d'Enrique Ponce

Sembla que no els hi agraden els canvis que la jove d'Almeria ha fet en la seva vida pel torero

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
Asseguren que els familiars d'Ana Soria estan «farts» d'Enrique Ponce | Twitter (@lecturas)

Sense cap dubte, una de les parelles que més polèmica ha generat en els últims mesos ha estat la formada pel torero Enrique Ponce i Ana Soria. Aquests van iniciar una relació que va saltar a la llum poc després que s'anunciés la separació d'ell amb Paloma Cuevas, la qual va ser inesperada, ja que feia 24 anys que estaven junts i, aparentment, feliços.

Aquesta situació i el fet que els dos es portin molts anys de diferència, concretament 27, ha despertat interès al voltant d'aquesta història d'amor. I sobre aquesta no deixen d'aparèixer rumors i notícies de diversa índole, concretament, l'última informació és que alguns familiars de la jove d'Almeria estan cansats del torero.

L'enuig familiar amb Enrique Ponce

'Cotilleo.es' és qui ha revelat que l'entorn de la xicota d'Enrique Ponce està fart d'ell. Sí, perquè hi ha persones del cercle de la jove que consideren que aquest està marcant molt la vida d'ella. Una vida que estava centrada en els seus estudis de Dret i que, semblaria, ara ha deixat de banda per estar amb el seu xicot.

De fet, aquest mitjà ha donat a conèixer que l'avi d'ella, José Luis Moreno, està molt enfadat, perquè la seva neta se n'ha anat a viure amb el destre i, podria ser, que també ha aparcat la seva carrera universitària. Això sense oblidar que també s'ha tret del cap sol·licitar una beca ERASMUS per estudiar fora d'Espanya.

És més, sembla que en declaracions a 'Viva la vida' com recull l'esmentat mitjà, el seu avi matern ha arribat a afirmar: «És molt jove per anar-se'n tota sola a viure en el seu món. Nosaltres seguim treballant com feres en el nostre treball». Però aquí no ha quedat la cosa, i és que, des que està amb el torero, Ana Soria no manté contacte amb els seus avis.

Així, ho ha expressat l'ancià que s'ha mostrat molt enfadat per aquest motiu, dient: «Amb motiu de la Covid no ens hem reunit Nadal. No sé res d'ella. És que no tinc ni el telèfon perquè l'ha canviat. La meva filla m'explica quan li pregunto. Té aquí a totes les seves amistats (...). Si ella no ve cap a nosaltres, no anirem a molestar-la».

Més causes d'enuig amb Enrique Ponce

La nul·la relació d'Ana amb part de la seva família i el fet que hagi aparcat els seus estudis són els dos motius de major enuig amb Ponce. I és que la jove ha fet un gir radical a la seva vida i als seus plans de futur pel torero. Una circumstància que fa que éssers estimats d'ella creguin que s'està equivocant.

No obstant això, sembla que hi ha més raons perquè l'entorn d'Ana Soria es mostri fart del destre, en concret, una altra de les més importants és que aquest segueix sense signar el divorci amb la seva encara dona, Paloma Cuevas. Aquesta ja l'ha rubricat, però ell segueix sense fer-ho. I això es considera que no deixa en bon lloc la seva relació amb la jove d'Almeria.

Tot i això, sembla que l'única justificació que Enrique no ho hagi signat és que té problemes econòmics, ja que compta amb deutes i contratemps amb els seus negocis, que li dificultarien acceptar el conveni regulador establert amb la seva dona.

Sigui com sigui, malgrat tot, Enrique Ponce i Ana Soria segueixen feliços i units contra tot pronòstic. Estan vivint junts a Almeria, han compartit la Nit de Nadal amb els pares d'ella i segueixen mostrant-se molt enamorats a les xarxes.


Comentaris

envia el comentari