Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fabiola Martínez

Fabiola Martínez pren una decisió que deixa sense paraules a Bertín Osborne

Fabiola Martínez decideix fer una cosa molt reveladora

Després d'unes setmanes una mica convulses per tota la polèmica amb les declaracions de Bertín, Fabiola Martínez ha tornat a encendre les xarxes socials. La col·laboradora de televisió ha pres la decisió de divertir-se i publicar un vídeo al seu compte de TikTok d'allò més revelador.

Al ritme de Karol G i Shakira, la que va ser parella del presentador incendiava les xarxes amb un sensual vídeo amb la famosa cançó 'TQG'. Això, molts ho han vist com una indirecta cap al presentador a causa del contingut de la lletra de la cançó.

La veritat és que Fabiola Martínez es veu espectacular al vídeo, i no és estrany que Bertín s'hagi quedat sense paraules en veure-la.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

 

Fabiola Martínez sorprèn tothom amb el seu darrer vídeo

Fabiola Martínez ha passat uns temps una mica complicats amb l'intercanvi de paraules entre ella i Bertín. El cantant va muntar una autèntica revolució després de les seves incendiàries paraules on reconeixia «no haver estat enamorat». Aleshores, la model no va poder evitar trencar-se en directe al programa d 'Y Ahora Sonsoles'.

Primer pla de Fabiola Martínez
Fabiola Martínez s'aventura a donar-ho tot a Tik Tok amb un vídeo sensual | GTRES

«Ho vaig voler amb bogeria. El que més em va costar durant la separació, va ser entendre que no m'estimava. Però que digui això, tenint dos fills, em fa molt de mal», va confessar en aquell moment.

Tot i això, l'exparella aconseguia parlar les coses i solucionar-ho tot. Però, quan semblava que les aigües ja s'havien calmat, un nou moviment de Fabiola ha despertat totes les especulacions.

Fabiola Martínez, que és molt activa a les seves xarxes socials, prenia la decisió de publicar un revelador vídeo amb la cançó 'TQG'. Es tracta d'una nova tendència molt habitual a la plataforma de vídeos on es recrea el pas de Shakira a la cançó.

A més a més, cal destacar que aquesta cançó amaga una lletra que és un dard perfecte per a qualsevol ex que has superat i del qual no vol tornar a saber res:

« 'Y quiere volver, ya lo suponía, dándole like a la foto mía. Tú buscando por fuera la comida, yo diciendo que era monotonía'», diu un dels versos de la cançó.

Per aquest motiu, molts han vist aquest vídeo com una indirecta cap a tot el que ha viscut últimament amb la seva exparella. No cal imaginar gaire per creure que Bertín ha emmudit davant del vídeo de la seva exdona. I és que, a més, Fabiola Martínez es mou d'una manera molt sensual impressionant mentre fa el ball.

Fabiola Martínez està en un bon moment personal

El mes de gener passat va fer dos anys des que Fabiola i Bertín van decidir anar per camins separats. Des de llavors, cada vegada que la model ha aparegut als mitjans ha estat radiant.

Foto de Fabiola Martínez en un photocall.
Fabiola Martínez es troba en un bon moment tant personal com professional | GTRES

Tot i que sempre ha jugat a despistar a l'hora de parlar sobre temes amorosos, la veritat és que està oberta a l'amor. «Jo no sé si em veureu enamorada, però tampoc estic tancada a l'amor. Tot té el seu moment i encara no ha arribat, però em deixo estimar», comentava la model fa uns mesos.

A més, pel que fa al que és professional, tampoc es pot queixar, Fabiola es reincorporava a la televisió al programa d' 'Y Ahora Sonsoles' on està tenint un gran èxit.

Fabiola es troba en una gran etapa a nivell personal. No està tancada a res i gaudeix de la seva solteria sense problemes.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!