Imatge de Beatriz Solano i Rafa Castaño

Rafa de 'Pasapalabra' i Beatriz Solano: Roberto Leal sap com es van conèixer

Rafa Castaño i la seva parella es van conèixer en un lloc que no oblidaran mai

Rafa Castaño, el recent guanyador del milionari pot de 'Pasapalabra', travessa també un bon moment personal. El concursant sevillà va dedicar el seu triomf al concurs als que hi havien cregut i li havien demostrat el seu suport. En efecte, una persona especial sabia que aquestes paraules també anaven dirigides cap a ella, la seva parella, Beatriz Solano, a qui va conèixer d'una manera molt curiosa.

«Me'n recordo de totes aquelles persones que han estat al meu costat, entenent que havia d'estar estudiant i dedicant moltes hores a això: de la meva família, de la meva xicota…», va assenyalar.

Aquestes van ser les primeres paraules de Rafa després d'encertar les 25 paraules i guanyar el milionari pot. Un missatge en què no volia oblidar-se d'una persona que havia estat sempre amb ell mostrant-li el seu suport.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Foto de Rafa Castaño guanyant el pot de 'Pasapalabra amb Orestes Barbero al costat
Rafa Castaño va aconseguir el pot més alt de la història de 'Pasapalabra' | Atresmedia

 

Rafa i Beatriz es van conèixer en un concurs de televisió

Rafa, amb la seva participació al programa presentat per Roberto Leal, a més de completar 'El Rosco' amb el pot més elevat de la història de 'Pasapalabra', també va trobar l'amor. Va ser als passadissos d'Antena 3 on Castaño va conèixer la seva actual parella, Beatriz Solano.

La relació va començar gràcies al mateix concurs de televisió. Beatriz va formar part de l'equip del sevillà l'agost del 2022, dos mesos després que s'incorporés al concurs.

Van ser tres tardes en què la periodista es va ficar al públic a la butxaca amb el seu enorme somriure i la seva desimboltura davant de les càmeres. Va ser el moment en què Beatriz i Rafa van començar una bonica amistat que després s'ha sabut que va donar pas a l'amor.

Beatriz treballa a Antena 3 Notícies

Periodista d'Antena 3, Beatriz Solano va començar el 2010 a 'Antena 3 Noticias'. Ha cobert tota mena d'esdeveniments com la inauguració del Canal de Panamà, la Champions de Cardiff o els atemptats de Londres. A més, cada any ofereix la informació relacionada amb els correbous de San Sebastián de los Reyes.

Va guanyar notorietat amb l'arribada de la COVID-19 i, concretament, amb el procés de vacunació. Durant mesos, doncs, Beatriz va ser la responsable de la informació sobre el tractament, les fases de vacunació i tot allò relacionat amb els seus efectes secundaris.

Solano ha compartit plató amb professionals de la talla de Matías Prats, i actualment és redactora responsable de cultura i societat a 'Antena 3 Noticias'.

La periodista ha participat en dues ocasions a 'Pasapalabra' . L'estiu passat Beatriz va cantar 'Love is in the air', permetent a Rafa Castaño sumar cinc segons més pel camí cap al pot. Va ser una curiosa coincidència en un moment en què pocs coneixien que la periodista i el concursant, amb qui comparteix professió, eren parella.

Beatriz Solano, apassionada de la gastronomia, dels esports i de la música en directe

Al seu perfil d'Instagram, Beatriz es defineix com a 'Pamplonica a Madrid', fent al·lusió que, tot i que viu a la capital, va néixer a Pamplona. Comparteix amb els seus milers de seguidors imatges en què apareix a la seva jornada habitual de treball. També mostra moments de la seva vida privada com viatges, experiències gastronòmiques… però, en cap de les seves publicacions apareix la seva parella, Rafa.

Sembla que la parella vol mantenir la seva relació al marge de la popularitat de tots dos. Seria aquest el motiu pel qual no haurien publicat cap imatge junts. Tot i això, la revista Lecturas publica aquesta setmana les primeres fotos de la parella a la capital just després de guanyar el pot , un motiu per celebrar i recordar sempre.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!