Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos amb el rostre molt seriós

Terelu Campos dona una última hora sobre la seva mare: «Malalta i anciana»

Terelu Campos ha deixat clara quina és la situació de María Teresa

Terelu Campos és conscient que la seva mare, María Teresa Campos, és molt estimada pel públic i pels seus companys. Per aquest motiu, entén que hi hagi interès a saber com es troba, ja que fa molt de temps que es manté allunyada dels mitjans. I és que de manera constant se li pregunta per ella.

Precisament ara Terelu ha assistit a un esdeveniment i els reporters s'han tornat a interessar per la matriarca de la família. Ella ha contestat amb absoluta educació i ha deixat clar que ella està travessant una etapa de la seva vida complicada per la seva edat.

Terelu Campos aclareix la situació de María Teresa Campos

La presentadora de 'Sálvame' ha rebut aquests dies un dels premis Fearless per la visibilitat que ha donat al càncer. A l'esmentada gala, no ha dubtat a respondre les preguntes de la premsa i, com passa últimament, algunes han girat al voltant de la seva mare, ja que ha sorprès que no assistís al funeral de Laura Valenzuela.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu, que ja va explicar al seu programa que a María Teresa no l'havien informat de la mort perquè no estava en condicions d'anar al tanatori, ha estat clara. Com recull Chance, ha afirmat: «No parlaré de la meva mare. El que cal fer és respectar-la, no perseguir-la per fer-li una foto, que els companys directors de revistes no comprin fotos de senyores malaltes i ancianes».

«I res més. A acomiadar Laura vaig ser-hi jo en nom meu i en el de la meva mare. Lara Dibildos ho va entendre perfectament».

Primer pla de María Teresa Campos seriosa a l'interior d'un cotxe.
Terelu Campos ha demanat respecte per la matriarca de la família | Europa Press

Pel que fa a la matriarca, ella està preocupada perquè Gabriela Arrocet, la filla de l'exparella de María Teresa, ha començat a participar a 'Supervivientes'. Tem que pugui fer amb les seves paraules mal a la seva mare. Per això, fa uns dies ja li va llançar una advertència: prendrien mesures legals si arribés el cas.

Sobre l'esmentada participant, Terelu ha comentat amb ironia i humor: «De bon començament, ja ens ha dit 'borregues'. És clar que és un homenatge al meu pare, José María Borrego».

Després, ja més seriosa ha afirmat: «Jo a ella no la conec i ella a mi tampoc. Aleshores, si no parla d'oïdes... i quan es parla d'oïdes, s'erra sempre. Pel que fa a mi, m'és ben igual mentre no toqui qui no ha de tocar». «I és que aquesta persona tampoc la coneix ni està en disposició de parlar d'una persona anciana i malalta».

Terelu Campos se sincera sobre el seu moment vital

Terelu Campos també ha aprofitat aquesta trobada amb la premsa per aclarir com està ella. Així, tret de la preocupació lògica que té per la salut de María Teresa, ha admès que viu una bona etapa, especialment a nivell professional. Ha confessat que «vaig fer molt bé quan vaig decidir parar, prendre distància i poder tornar en condicions».

«Hi ha un moment a la vida en què, quan fa tants anys que treballes, et fiques en un bucle i, de sobte, no et trobes. Aleshores, en aquell instant, necessites parar, fer altres coses i tornar amb més ganes».

Imatge de Terelu Campos posant a 'Sálvame'
Terelu Campos ha deixat clar que és feliç a 'Sálvame' | INSTAGRAM (@TERELUBCAMPOS)

A això ha afegit: «El que és bo ara és ser-hi[a 'Sálvame']. Som un grandíssim equip, som moltes famílies i encara tenim el suport del públic. Crec que ens han donat molt i nosaltres també els donem molt cada dia».

Sobre el premi que ha rebut per donar visibilitat al càncer ha afirmat: «Els qui estem als mitjans hem d'intentar normalitzar una malaltia, malaltia que malauradament pateixen milions de persones al món. Hem de tenir un sentit de la responsabilitat en això i reivindicar tot el que necessitem per poder continuar estant aquí vius».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!