Primer pla de Pablo Urdangarin elegant

Surt a la llum com Pablo Urdangarin va conèixer la seva xicota

Pablo Urdangarin és conscient de l'interès que ella ha despertat

Pablo Urdangarin ha passat a convertir-se en un dels personatges més perseguits per la premsa rosa. Des que va sortir defensant el seu pare quan es va descobrir la seva nova relació sentimental, ha despertat molt d'interès. I això ha fet que els fotògrafs el segueixin i ara l'hagin enxampat amb una noia.

Pablo, després de veure publicades les imatges amb ella, ha comprovat, com calia esperar, que tots els mitjans han volgut saber més de la seva parella. I ara ja s'ha revelat qui és, com el va conèixer i fins i tot a quina família hi pertany.

Pablo Urdangarin veu sortir a la llum dades de la seva nòvia

El segon fill de la infanta Cristina ha vist que, per primer cop, la seva intimitat ha estat portada de la premsa. I és que 'Vanitatis' ha pogut captar Pablo fent-se un petó amb una noia mentre feien unes compres en un centre comercial. És més, se'ls ha pogut fotografiar tenint altres mostres d'afecte, com ara una abraçada.

Poques hores després de la publicació, al jugador d'handbol se li ha preguntat per les imatges. I ell, tan sincer com sempre, ha afirmat «jo estic content, gràcies». Una manera de deixar clar que sí, que era la parella.

Ràpidament, els periodistes s'han posat a investigar i ha estat la revista Lecturas la que ha aconseguit informació de l''afortunada'. I ara l'ha desvetllada en exclusiva per als lectors.

Pablo Urdangarin ha pogut veure que aquest mitjà ha revelat que qui ocupa el seu cor respon al nom de Johanna Zoot. Així mateix, s'ha donat a conèixer que possiblement tots dos s'han conegut gràcies al fet que es mouen en el mateix cercle.

A més, cal destacar que els joves tenen dues coses fonamentalment en comú. D'una banda, que tots dos van estudiar al Liceu Francès de Barcelona. D'altra banda, que són esportistes: ell és jugador d'handbol a l'equip culer, mentre que ella practica vòlei.

Encara n'hi ha més, ja que Lecturas ha afirmat que la il·lusió d'Urdangarin pertany a una família adinerada de la ciutat comtal. Pel que sembla, la mare és metgessa. I el pare exerceix com a professor en una de les escoles de negoci més prestigioses de la capital catalana.

Pablo Urdangarin ja coneix les reaccions al seu festeig

El germà de Juan Urdangarin ja sap l'enrenou que s'ha generat després de veure la llum les imatges amb la primera xicota coneguda. I no només això, també és conscient que aquesta situació no ha agradat algunes persones del seu cercle més proper. Exactament, a qui no li ha agradat gens ni mica és a la seva mare.

Pablo, segons ha publicat Informalia, s'ha endut una bronca de Cristina. Però no pas perquè estigui sortint amb Johanna, sinó perquè s'ha fet públic que ell s'estava veient amb una altra noia més. És a dir, que la infanta s'ha enfadat perquè ell s'ha vist envoltat d'un escàndol per un triangle amorós.

Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i Cristina de Borbó
Pablo Urdangarin ha rebut la reprimenda de la seva mare pel que ha sortit a la llum. | CatalunyaDiari

Suposadament, el jove Urdangarin s'hauria endut una rapapols de la seva mare pel seu comportament i per haver embrutat la seva imatge pública amb aquesta polèmica. Ella té clar que, de cap manera, desitja que cap dels seus fills vagin de controvèrsia en controvèrsia, com els seus cosins Froilà i Victòria Federica.

De moment, Pablo no ha tornat a parlar sobre aquest tema i tampoc ningú del seu entorn. Prefereixen optar pel silenci per no donar més 'bombo' al que ha passat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!