Alonso Caparrós plorant

Alonso Caparrós se sincera i anuncia la notícia que ningú volia escoltar

Alonso Caparrós està vivint una situació realment complicada

Alonso Caparrós està feliç amb la seva feina a 'Sálvame' i també amb la creació del seu nou llibre. Tot i això, a nivell personal les coses no li van tan bé. I així ho vam poder descobrir fa unes quantes setmanes quan no va poder evitar trencar a plorar en ple directe del programa.

En aquell moment, pensem que podria estar travessant una crisi amb Angélica, però ara ha volgut sincerar-se amb tothom i explicar realment el que li passa. Ho ha fet a través d'una entrevista per a la revista Lecturas. Entrevista en què Alonso ha donat una notícia que els seus éssers estimats no voldrien escoltar: està en un moment molt difícil per dues raons.

Alonso Caparrós i el seu primer revés

El que fos presentador de 'Furor' s'ha obert completament amb els lectors de Lecturas. Els ha explicat que la primera bufetada que li ha donat la vida aquests últims mesos el té molt destrossat. Ha perdut un gran amic.

Alonso ha explicat que aquesta persona tan especial per a ell era «Esteban, a qui vaig perdre al gener. El vaig conèixer fa un any a la Fundació del Lesionat Medul·lar. Era un xaval de 37 anys tetraplègic que va sol·licitar un voluntari».

Caparrós ha deixat clar que haver-se d'acomiadar d'ell l'ha deixat molt tocat, ja que havien aconseguit forjar un vincle estret.

Primer pla d'Alonso Caparrós molt seriós.
Alonso Caparrós ha perdut un gran amic els últims mesos. | Europa Press

Alonso Caparrós explica com l'ombra del seu passat li ha truncat els plans

El fill d'Andrés Caparrós ha reconegut que al dolor per perdre el seu amic s'uneix un problema econòmic seriós que ha aparegut recentment i que el té destrossat. Tant és així que ha afirmat: «Ha estat un mes horrible, de destrucció absoluta, d'enfonsament».

Segons el que Alonso ha relatat, es tracta d'un embargament per un «deute passat de 55.000 € del meu passat turbulent. Quan vaig saber de l'embargament em vaig sentir abatut, sense forces. Només tenia ganes d'aïllar-me, estava molt espantat».

Així mateix ha confessat que «em preocupava que se sabés i que pensessin que havia recaigut en les meves addiccions».

Primer pla d'Alonso Caparrós amb posat xulesc
Alonso Caparrós té un problema econòmic seriós. | Cedida

Caparrós ha admès que aquest problema econòmic ha llençat per terra els seus plans. I és que «en els dos darrers anys havia aconseguit estalviar. El nostre somni, el de la meva dona i meu, és acabar els nostres dies al costat de la platja i ja havia vist una casa».

«Aquest somni s'ha esfumat. S'han trencat els meus somnis, he de començar de zero».

Fins a aquest punt arriba la gravetat de l'assumpte que sense cap pudor el col·laborador de 'Sálvame' ha explicat que aquesta situació ha fet que «hagi de paralitzar tots els meus pagaments. I també les pensions dels meus fills, fins i tot saber com afrontar l'embargament».

Per a ell, salvant les distàncies, aquesta garrotada suposa un gir inesperat a la vida que havia aconseguit crear després dels seus problemes d'addicció. Ha explicat que «una vegada vaig estar a punt de morir. Segons la meva analítica i la sobredosi que duia, el metge em deia: "No entenc com no ets mort"».

«Apropar-me més a la mort va ser l'inici de la meva salvació».

Tot i això, Alonso està disposat a tirar endavant i per fer-ho l'estan ajudant la seva parella, els seus fills i la família. Però també els seus amics i nombrosos seguidors, que no dubten a deixar-li missatges d'ànim a les xarxes socials en aquest dur tràngol. Poden llegir-se comentaris com «T'estimem i tot se supera amb salut i feina».

En aquesta mateixa línia trobem: «Sempre endavant, no ho oblidis», «De tot se'n surt. Tenim la vàlua de poder recuperar i continuar ens costi més o menys» i «Ànim, la vida continua».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!