Primer pla de Terelu Campos amb el rostre molt seriós

Terelu Campos confirma els rumors sobre la mort d'una famosa

Terelu no amaga la veritat sobre una persona a qui tenia molt d'afecte

Terelu Campos està centrada en la cura de la seva mare i en el seu lloc de treball com a col·laboradora de 'Sálvame'. L'entorn de la comunicadora admet la preocupació per l'estat de salut de María Teresa Campos, que actualment mantenen allunyada del focus mediàtic. Mentrestant, Terelu ha confirmat un fet després de la mort d'una persona popular i molt estimada per tota la família.

La filla de María Teresa Campos, a més de la seva col·laboració al programa 'Sálvame' de Telecinco, escriu setmanalment per a la revista Lecturas. Terelu compta amb un bloc que porta per nom 'Lo que nunca te conté'. En aquesta ocasió la comunicadora ha escollit parlar d'una persona molt especial per a ella i la seva família a qui han acomiadat recentment.

Terelu ha dedicat el seu espai setmanal a la «primera presentadora de la televisió del nostre país», Laura Valenzuela. La defineix com «l'elegància, la discreció, el fet de saber estar i la senzillesa». «Una gran dona no només del món de la televisió sinó, també, del cine i de la cançó», escriu Campos.

Terelu explica la veritat entre la seva mare i la mort recentment

María Teresa Campos i Laura Valenzuela presentaven un programa matinal a diferents cadenes, la seva mare a Televisió Espanyola i Valenzuela a Telecinco. Segons afirma Terelu, «no hi va haver mai sensació entre elles de rivalitat ni d'hostilitat, sinó tot al contrari».

«Laura sempre hi va ser i mai van ser rivals ni va existir una mala paraula de l'una cap a l'altra per aquest afecte i aquest respecte que es tenien», continua explicant Campos.

Primer pla de Lara Dibildos
Lara Dibildos i Terelu Campos són amigues des de la joventut | Europa Press

Terelu amb qui més relació ha tingut ha estat amb la filla de Laura Valenzuela, Lara Dibildos: «Qui més m'ha unit a ells va ser la seva filla Lara. Molt abans que ella comencés a treballar al programa de la meva mare, vaig conèixer Lara a Madrid, farà trenta anys, almenys».

De fet, la Lara i una altra amiga van presentar Terelu a qui després es convertiria en el seu marit i pare de la seva filla, Alejandro Rubio. «Lara Nuria González i Miriam Reyes, van ser testimonis del meu casament amb Alejandro. Ella va ser la primera a saber que m'havia quedat embarassada».

Terelu i Lara Dibildos unides per les mateixes circumstàncies

La filla de Maria Teresa Campos destaca que Lara «ha format i formarà part de la meva vida sempre. Els últims anys, ens hem ajudat totes dues donades les circumstàncies de les nostres mares i això ens ha unit més. Per mi la nostra unió és una cosa indestructible».

Imatge de Terelu Campos menjant.
Terelu Campos sap que sempre formarà part de la seva vida | Mediaset

Terelu explica moments de la seva vida compartits amb la filla de la presentadora morta. A Lara es refereix com a «una filla meravellosa», lliurada en la cura i benestar de la seva mare. «Per això, quan se n'ha anat una de les persones més importants de la seva vida com era la seva mare se sent en pau».

En aquest moment del comiat, Terelu es va retrobar amb «la meva rossa», com es refereix afectuosament a Lara, al tanatori. «No podia deixar d'abraçar-la i vaig poder estar tot sol amb ella. Lara, sé que ara inicies un altre camí sense aquest bastó tan important a la teva vida com ha estat la teva mare», deia Campos a la seva amiga.

Primer pla de María Teresa Campos seriosa a l'interior d'un cotxe.
Terelu Campos no hauria explicat a la seva mare la notícia de la mort de Laura Valenzuela | Europa Press

Sens dubte unes paraules plenes d'emoció que mostren la relació especial que Terelu i la seva família tenien amb Laura Valenzuela. Maria Teresa, que es troba en un moment de salut molt delicat, sembla que no hauria estat informada de la mort de la seva amiga. El seu estat actual no és compatible amb cap sobresalt i les seves filles han considerat convenient mantenir Maria Teresa al marge d'aquesta notícia.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!