Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament

Una coneguda presentadora atura el seu programa en defensa de Pablo Urdangarin

María Patiño atura el programa abans d'informar sobre el fill de la infanta

Maria Patiño va donar l'exclusiva, el fill de la infanta Cristina havia estat vist en actitud molt romàntica amb una noia. Dies després es va confirmar la informació i sortien a la llum les imatges de Pablo besant una noia en un centre comercial. Ara 'Socialité' ha tornat a aportar més dades sobre aquesta relació, però María Patiño ha decidit aturar el programa i donar un missatge.

María Patiño molt seriosa
Socialité va fer l'exclusiva que el fill d'Iñaki Urdangarin estava amb una noia en actitud afectuosa | Telecinco

Dies després de saber-se que el fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin podria estar enamorat, es van publicar unes fotografies que constataven que era més que un rumor. Primer van aparèixer junts a una botiga de moda jove i després agafats de la mà pels carrers de Barcelona.

El jove, que va ser preguntat pels reporters per la seva nova il·lusió, va atendre els mitjans amb l'educació i l'amabilitat que el caracteritza. Urdangarin no amaga que travessa per un bon moment personal i va declarar: «Tot molt bé per ara. Molt content amb tot».

María Patiño se salta el guió del programa de manera inesperada

'Socialité' tractava de nou les imatges del nebot de Felip VI amb el seu acompanyant quan Patiño es va saltar el guió i va fer un incís. «Això que els diré no estava previst, no sé si el meu director em deixarà», començava dient. Maria demanava permís a la direcció del programa per donar el seu particular punt de vista sobre la informació que donaria a continuació.

Quan Javier de Hoyos, director de 'Socialité', li ha indicat que tenia permís, María Patiño ha expressat què pensa d'aquesta situació. «Parlarem sobre Pablo Urdangarin i em fa tanta pena... Jo em dedico a això i considero que durant molts anys he informat sobre les aventures sentimentals de gent jove, però no sé per què aquesta em provoca moltíssima tendresa».

La periodista ha afirmat sentir llàstima pel jugador d'handbol: «Em fa molta pena que li estiguem trepitjant els talons». En tot moment, Maria Patiño ha destacat que aquesta era la seva opinió. Tot seguit ha donat pas a la informació que el programa tenia previst aportar.

Patiño sent que és injust que es persegueixi el jove d'aquesta manera

María Patiño ha justificat que el fill d'Iñaki Urdangarin tingui una «amiga especial». És un noi jove, maco i està en edat de trobar parella: «Doncs lògic, jo no en tindria una, sinó més d'una».

Després de donar el seu particular punt de vista sobre el nebot del rei, Patiño ha donat pas al vídeo que ampliava aquesta informació. Abans la periodista gallega ha fet broma dient que seria capaç d'«adoptar» el net del rei emèrit.

Pablo Urdangarin passeja amb una noia
María Patiño defensa que el fill de la infanta Cristina pot fer allò que vulgui | Mediaset

És la primera vegada que hi ha testimoni gràfic que el fill de la infanta Cristina estigui enamorat. Aquesta circumstància fa que la notícia cobri importància i molts mitjans s'hagin fet ressò del romanç. María, després d'emetre el vídeo, ha enviat un missatge al jove jugador d'handbol: «Pablo, fes el que et vingui de gust».

Les paraules de la periodista posen de manifest el desacord amb la informació prevista per al programa que presenta. Patiño considera que el jove té tot el dret, com altres de la seva edat, a sortir, enamorar-se i divertir-se. Que sigui fill de la infanta o net del rei emèrit no hauria de justificar la persecució a què està sent sotmès.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!