Foto de Nidia Ripoll, la mare de Shakira.

La mare de Shakira, ingressada d'urgència

Shakira estaria ultimant el seu trasllat definitiu a Miami

Nou revés per a Shakira. La cantant, que estava en plena mudança a Miami, ha vist com la seva mare ingressava a l'hospital per una trombosi en una cama. Segons avança Telemundo, la mare de l'artista va ingressar-hi el passat divendres i ja ha estat donada d'alta. 

Nidia Ripoll s'hauria vist obligada a acudir a l'hospital després de trobar-se malament. Després de les primeres proves diagnòstiques, els metges li van detectar una trombosi. L'afectació, però, no va arribar al cervell. 

La notícia arriba, tot just, quan Shakira està sobretot pendent de la salut del seu pare, William Mebarak. El pare de la cantant va patir una forta caiguda l'estiu passat i des d'aleshores que Shakira ha estat molt pendent de la seva salut. Tan és així, de fet, que un dels principals motius pels quals no ha marxat encara a Miami és per estar a sobre del seu pare, de 91 anys. 

Shakira i la data de no retorn

En principi era l'1 d'abril. I hi ha dues vies: marxar o no marxar. Segons el seu entorn, l'artista ho tenia tot llest per marxar per Setmana Santa. La primera data d'abril era el dia marcat per Shakira per volar i instal·larse definitivament a Miami, als Estats Units. Els seus fills, així mateix, també marxarien amb ella. 

Les darreres novetats de salut dels seus pares, però, podrien provocar que el futur de Shakira patís un gir i demorés (novament) el seu adeu de Barcelona.

De moment, stand by. El que sí que està clar és que algun dia marxarà. L'artista ja ha desapuntat els seus fills de les activitats extraescolars que feien a Barcelona i, segons apunten mitjans estadoundicèncs, Shakira estaria buscant una nova residència a Miami per a aïllar-se de la pressió de la premsa gossip
 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!