Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

Kiko Matamoros confessa quelcom que ningú esperava: «És una agressió»

Kiko Matamoros està molt cansat d'aquesta situació

Kiko Matamoros ja s'ha cansat de les crítiques i no ha dubtat a fer una confessió que ningú no esperava. Després de tot allò que ha hagut de sentir els últims mesos, al col·laborador de 'Sálvame' no li ha tremolat la veu a l'hora d'assenyalar l'«agressió» que ha viscut en primera persona.

No hi ha cap dubte que, des que va començar la seva relació sentimental amb Marta López Álamo, l'any 2019, l'exrepresentant de famosos ha esdevingut el centre de totes les mirades. Durant tot aquest temps, molts han criticat la relació sentimental de Kiko Matamoros i, fins i tot, han assegurat que la seva història té data de caducitat, però tot apunta que res més lluny de la realitat.

El pròxim 2 de juny aquests dos personatges de la premsa social d'Espanya passaran per l'altar. Tanmateix, malgrat la solidesa de la seva relació, hi ha una ombra que no aconsegueixen treure's de sobre: la diferència d'edat. Encara que per a ells no és cap problema, tant Kiko Matamoros com la seva noia han estat durament criticats i qüestionats per la diferència de 40 anys que hi ha entre ells.

Per això, el tertulià no ha volgut deixar passar la seva darrera intervenció a Mediaset España per respondre públicament tots els atacs que han rebut els últims anys. A més, no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de titllar com a «agressió» totes les crítiques sobre la seva relació.

Kiko Matamoros fa una inesperada confessió

Kiko Matamoros i Marta López Álamo s'han convertit en dos dels personatges principals de la nova entrega de 'Focus', el nou programa de recerca de Cuatro. En aquesta ocasió, l'equip d'aquest format ha volgut posar l'objectiu sobre les crítiques que reben diàriament les parelles a causa de la diferència d'edat. Per això, no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de comptar amb la participació de l'exconcursant de 'Supervivientes' i la model. No hi ha cap dubte que, avui dia, Kiko Matamoros i la seva futura dona són un dels exemples més clars que podem trobar-ne a tota la premsa social d'Espanya.

Kiko Matamoros i Marta López
La gent ha criticat durament Kiko Matamoros i Marta López. | TELECINCO

Com calia esperar, la intervenció d'aquest col·laborador de 'Sálvame' no ha estat exempta de polèmiques. Encara que ha intentat mesurar les seves paraules, l'exrepresentant de famosos no ha tingut pèls a la llengua a l'hora d'assegurar que són víctimes d'«una agressió: l'edatisme és la tercera causa de discriminació al món després del racisme i l'homofòbia», ha apuntat Kiko Matamoros, visiblement molest.

Per part seva, Marta ha confessat que, des que va començar la seva relació amb el tertulià, ha rebut moltes crítiques per la gran diferència d'edat que hi ha entre ells. Ara bé, el que verdaderament ha molestat l'actual parella de Kiko Matamoros és que qüestionin la seva capacitat econòmica i intel·lectual, només per ser la més jove de la parella. «És una falta de respecte per a una dona més jove i per a una altra de més gran», ha lamentat just després d'assegurar que, en diverses ocasions, l'han titllada d'«aprofitar-se» de la situació.

Imatge de Kiko Matamoros amb Marta López Álamo
Kiko Matamoros denuncia les crítiques que reben per la seva diferència d'edat. | MEDIASET

A més, la xicota de Kiko Matamoros ha deixat molt clar que ella «no ha hagut de demanar permís» al seu cercle més proper, ja que mai no s'ha sentit jutjada per la decisió que va prendre en el seu moment. «No em va costar gens i sí que sé que és un problema molt gran per a molta gent», ha afegit la 'influencer' a continuació.

Per la seva banda, Kiko Matamoros ha volgut donar suport a les paraules de la seva noia i ha puntualitzat que la por dels seus sogres tenia més a veure amb el seu treball a la televisió que amb la seva edat. «No som fàcils d'assimilar, a més, alguna de les etiquetes me les he guanyat a pols».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!