Foto de Jorge Javier Vázquez amb el logo de 'Supervivientes'

'Supervivientes 2023' descobreix el divorci d'una parella molt estimada

'Supervivientes 2023' ha deixat estupefacte a tothom amb la notícia

'Supervivientes 2023' ha viscut uns dies molt intensos pels diferents conflictes que estan tenint lloc entre els mateixos concursants. Tanmateix, també per la incorporació de la filla d'Edmundo com a nova participant. Però, per si no n'hi hagués prou, el programa ha tret a la llum la inesperada ruptura d'un matrimoni sòlid i estimat.

El 'reality' de supervivència deixava bocabadats als espectadors en revelar que un dels seus concursants ha fastiguejat la seva relació de parella. I ho ha fet cometent un error greu. Vols saber qui és el participant i quin error ha comès? Doncs, t'ho expliquem a continuació.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

'Supervivientes 2023' dona peu que la veritat surti a la llum

'Supervivientes' sap perfectament que Ginés Corregüela no està travessant el seu millor moment personal. I és que, com ell mateix va reconèixer a l'inici del programa, se n'ha anat a Hondures deixant enrere un seriós conflicte familiar. En efecte, una de les seves filles, Laura, no li parla i ara sabem el perquè.

El programa de Telecincova voler tenir un detall especial amb tots els participants que tenen fills amb motiu del 19 de març. Per això l''instagramer' i 'tiktoker' va rebre una emotiva carta de la seva filla, deixant de banda les seves picabaralles. En aquesta, li escrivia: «Feliç Dia del Pare».

«Tan lluny en distància, però tan a prop de cor, volem felicitar-te i enviar-te totes les abraçades que necessitis i milions de petons. Pare, ho estàs fent genial. Ens agradaria que veiessis com esperem cada dia per veure't, com riem, saltem i emocionem en sentir-te», prosseguia.

Imatge oficial de Ginés Corregüela com a concursant de 'Supervivientes 2023'
'Supervivientes 2023' va sorprendre al concursant amb motiu del Dia del Pare | Telecinco

A això afegia: «Però, sobretot, en veure com parles de nosaltres. Només dir-te que no et guiïs per impulsos i pensa abans d'actuar. Ets un gran supervivent i aquest dia no som tres, som un i t'estimem».

«Estem al peu de canó amb tu. No necessitem un guanyador, perquè per a nosaltres ja ho ets. Continua complint el teu somni, de les teves filles Laura i Míriam».

Així doncs, 'Supervivientes' va donar peu que Ginés parlés més del seu problema familiar i sentimental que viu. D'aquesta manera va expressar-se: «Us estimo molt i me'n recordo molt de vosaltres. Tinc una conversa amb elles perquè sé que no ho he fet bé i això m'està matant. Un cop fet, ja està fet i a tirar endavant».

'Supervivientes 2023', atònit davant la confessió de Ginés

El programa de supervivència va veure que, després d'aquestes primeres declaracions, Corregüela n'hi va fer d'altres deixant clar que els conflictes amb les seves filles estan relacionats amb el seu matrimoni. I és que, per culpa d'ell, s'ha trencat la relació de parella amb la mare de les noies.

Exactament, Ginés va explicar: «He trencat un matrimoni després de 32 anys per culpa meva. Són coses que passen, no ets conscient i, al final, te'n penedeixes. Jo sé que les meves filles al final m'entenen».

Primer pla de Ginés Corregüela després d'una prova amb fang a 'Supervivientes 2023'
'Supervivientes 2023' ha vist com a demanat perdó a la seva dona | Mediaset

Tot seguit, el 'reality' va poder comprovar que el concursant va voler enviar-li un missatge a qui era la seva dona fins fa poc. Llavors, el concursant va manifestar: «Li demano que em perdoni pel que he fet. Ella sap que jo l'estimo amb bogeria, encara que l'he cagada».

«Sé que ella està molt dolguda i la respecto. Vull portar-me bé amb ella perquè tenim les noces de la meva filla Míriam al setembre i vull que ens parlem i ja està. Això s'ha trencat per culpa meva i ho assumeixo, però que em perdoni perquè jo l'estimo», va continuar ben penedit.

'Supervivientes 2023' ja sap què ha provocat la ruptura

El programa de Telecinco va ser testimoni de com Ginés entonava el 'mea culpa' davant l'audiència per la seva ruptura matrimonial. Alhora, va confessar que va cometre un error, però no quin. Tot i això, hores abans ja havia estat destapat per Kiko Matamoros al plató del 'Deluxe'.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros ha assenyalat la sorprenent causa de la ruptura | Catalunya Diari

El col·laborador i exconcursant de 'Supervivientes' va explicar: «Quan ell anava a començar la seva relació amb el concurs, se'l va citar a Madrid per a les entrevistes prèvies i el reconeixement mèdic. Doncs bé, el que va passar és que hi va haver una nit que va caure seduït per una casa de llumetes. I la seva dona, no sé com, va tenir notícies de tota la situació».

«Aleshores, es va crear un problema a casa seva, que ha acabat generant un gran cisma familiar. La filla que està a plató està de part d'ell, però n'hi ha una altra que s'ha posicionat al costat de la mare. Em consta que la seva dona ha arribat de manera seriosa a amenaçar de trencar la relació», finalitzava la seva intervenció.