Primer pla de Raquel Bollo seriosa

Raquel Bollo confessa el que sent de veritat: «A mi no m'agrada»

Raquel Bollo confessa el que sent de debò

Raquel Bollo ha tornat a la televisió i, per primer cop, ella no és la protagonista. La dissenyadora de moda és la defensora dels seus dos fills a 'Supervivientes 2023'. Raquel Bollo, que sempre s'ha caracteritzat per ser molt sincera, treu ungles i dents per defensar els seus dos fills al reality.

Durant l'última emissió del programa, Raquel Bollo se sincerava per primera vegada sobre el tonteig que sorgeix entre el seu fill Manuel i Katerina. La dissenyadora s'aventurava a destapar el que, segons ella, és la realitat del que està passant entre tots dos.

Raquel ha estat molt dura i contundent en les seves paraules contra Katerina i les intencions que té amb el seu fill Manuel.

Raquel Bollo se sincera sobre el que passa a l'illa

No tenim cap mena de dubte que Raquel Bollo no s'està perdent res del que passa a l'illa. La que va ser col·laboradora de 'Sálvame' defensa com ningú els seus fills als platós, i és molt clara a l'hora d'expressar el que sent sobre el concurs.

Manuel Cortés ha acaparat tot el protagonisme els últims dies amb el seu intent d'afer amb la noia. La russa s'ha mostrat molt receptiva a ser a prop del cantant i, sobretot, a estar més enganxada que mai. Però això, als ulls de la Raquel, és una estratègia.

Raquel Bollo, com s'esperava, no han anat amb embuts i ha estat molt contundent quan li han preguntat sobre aquest sorprenent acostament entre tots dos.

Raquel Bollo s'ha sincerat sobre allò que pensa i ha destapat la realitat que amaga l'actitud de la jove: «A mi no m'agrada Katerina», revelava Raquel. «Si a ell li agrada la Katerina, doncs li agrada, però si em preguntes a mi, no m'agrada».

Manuel Cortés, Katerina i Alma Bollo a 'Supervivientes'
Manuel Cortés i Katerina van tenir cert acostament al concurs | Mediaset

Per a Raquel, tot aquest entramat és un pla molt ben ordit per part de Katarina. I és que Raquel té clara la seva teoria: «He vist una Katerina a l'altra platja amb una altra actitud i casualment que és al costat Manuel té aquesta actitud», assegurava Raquel Bollo.

D'altra banda, el cert és que el Manuel sembla estar disposat a seguir amb l'afer, i sembla que les opinions alienes no li importen gaire.

Raquel Bollo, a mort pels seus fills

Tot i no veure amb bons ulls la història que està començat el seu fill amb Katerina, Raquel Bollo no pensa entrometre's.

«El meu fill és lliure, crec que ella també, que facin el que vulguin. Faltaria que amb 27 anys li digués amb qui hi ha d'estar i amb qui no», assegurava.

De moment, els dos joves ja no passen el dia junts, sinó que també es busquen a l'hora d'anar a dormir.

Fotomuntatge de Raquel Bollo i la seva filla Alma amb el rostre seriós
Raquel Bollo defensa a ultrança els seus fills | Mediaset

Des del plató del programa, alguns feien broma sobre si Raquel Bollo seria la nova Arelys de l'edició. Recordem que la mare de Yulen Pereira no va aprovar la relació amb Anabel Pantoja durant el concurs.

Això sí, el que és clar és que Raquel continuarà sent una defensora a ultrança del concurs dels seus dos fills. La dissenyadora de moda no pot estar més orgullosa de la participació dels seus dos fills al reality més extrem de la televisió.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!