Primer pla de Borja Prado

Borja Prado cancel·la d'urgència un dels programes estrella de Telecicno

Borja Prado ha pres una decisió amb una presentadora molt important

Borja Prado és el nou conseller delegat de Mediaseti té al davant una missió realment delicada. L'audiència de Telecincoha baixat notablement i no sap com recuperar l'èxit que han perdut els darrers anys. Tot va passar després de la contractació de Rociíto, durant el mandat de Paolo Vasile, i ja no hi ha marxa enrere.

Borja Prado té molta experiència als mitjans de comunicació i ja ha fet canvis força contundents. L'últim ha estat cancel·lar un programa que suposadament era una de les grans apostes de la cadena. Tot ha canviat: Prado ha pensat que el millor per al grup és eliminar-lo perquè no genera bones dades d'audiència.

'Déjate Querer' va arribar a Telecincosent un dels programes de la temporada i el van presentar com l'espai del moment, però no ha funcionat. El compte d'InstagramAlgo Pasa TV, un portal dedicat a informacions sobre la premsa del cor, ha anunciat una exclusiva delicada. Asseguren que Paz Padilla ha perdut el programa: el cancel·laran per les dades d'audiència baixes.

Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.
Borja Prado està convençut de les noves normes | Mediaset

Paz Padilla va abandonar 'Sálvame' i una coneguda revista va assegurar que l'havien acomiadat de Telecinco, però ella va lluitar fins al final. Va posar l'assumpte en mans de la justícia i va aconseguir que el readmetessin, de fet la seva incorporació va generar molta expectació. Hi van confiar per presentar 'Déjate Querer' i la primera entrega va tenir força èxit, però va durar poc.

Paz va entrevistar Jorge Pérez, era la primera vegada que el model parlava a la televisió després de la seva polèmica amb Alba Carrillo. Padilla va parlar amb ell detingudament i Alicia Peña, dona del col·laborador, també va participar al programa i es va sentir còmoda. Padilla els va agrair la generositat i va pensar que el seu futur dins l'espai estava assegurat, però s'equivocava.

Borja Prado no aguantarà ni una errada més

Borja vol blanquejar la imatge de Mediaseti té molta feina perquè hi ha programes amb mala reputació. Fa uns anys 'Sálvame' era el gran actiu de Telecincoi registrava dades d'audiència que ningú no havia aconseguit. Hi havia moments que més de dos milions d'espectadors connectaven amb els col·laboradors de Jorge Javier Vázquez.

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Borja Prado
Borja Prado té 'Sálvame' al punt de mira | CatalunyaDiari

Borja Prado de moment no eliminarà 'Sálvame', però està fent una sèrie de canvis que han fet tremolar tothom. Recordem que el programa durava cinc hores diàries durant el mandat de Paolo Vasile i ara només en dura tres. Han apostat per altres formats que de moment no estan tenint bons resultats, però Borja continua confiant-hi.

El conseller delegat té paciència, tot i que creu que s'han de posar límits i ja ha passat a l'acció. Per això ha cancel·lat 'Déjate Querer' i Paz Padilla ha quedat sense projecte. Ara té a veure què fa amb la presentadora, que no està disposada a renunciar al seu lloc de treball tan fàcilment.

Borja Prado té molta feina per fer

Borja sap que cal esforçar-se al màxim, s'ha reunit amb diversos presentadors i els canvis encara no han frenat. De moment ha tret 'Déjate Querer' i ha recordat 'Sálvame', sembla que us incomoda tot el que tingui a veure amb l'últim format.

Han assegurat que Telecinc està preparant una nova sèrie per a la sobretaula. Això vol dir que 'Sálvame' acabarà en l'oblit abans o després.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!