Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

La faceta desconeguda de Belén Esteban en la seva Setmana Santa més estranya

La col·laboradora de 'Sálvame' ha sorprès els seus seguidors d'Instagram amb la seva última imatge

Les restriccions per frenar l'expansió de la Covid-19 per Setmana Santa han deixat un altre any més a Espanya sense les típiques processons i passos. Els ciutadans han hagut de buscar-se nous plans per a aquests dies festius marcats per la pandèmia, cosa que diverses cares conegudes del panorama televisiu han compartit a les seves xarxes socials.

Belén Esteban s'ha pres molt seriosament això de descansar en aquests dies de vacances i ha decidit quedar-se a casa després d'unes setmanes intenses de treball a causa de la reaparició mediàtica de Rocío Carrasco amb la seva sèrie documental 'Rocío: explicar la veritat per seguir viva'. El tema està omplint nombrosos titulars i ja ha acaparat molts minuts televisius. Així que segur que aquests dies de desconnexió li vénen bé a la mare d'Andrea Janeiro.

Una faceta desconeguda

La col·laboradora de 'Sálvame' viu a Paracuellos de Jarama, que per la seva alta incidència de contagis per Covid-19 es troba confinat perimetralment. Tot i no poder sortir de la zona on viu, Belén Esteban ha trobat un bon pla per aquests dies sense necessitat de sortir de casa. La companya de Jorge Javier Vázquez acaba de reformar el jardí de casa i s'ha muntat una zona de relaxació on seure a gaudir del paisatge i la natura en les seves estones lliures. Ara, amb l'arribada de el bon temps, ho està aprofitant al màxim i s'ha volgut fotografiar fent alguna cosa d'allò més curiosa.

La col·laboradora televisiva ha dedicat part del seu temps lliure aquests dies de Setmana Santa a cosir botons i ha compartit una imatge del seu moment més casolà a la zona 'chill out' del seu bonic jardí a les xarxes socials. La veritat és que aquesta imatge de Belén Esteban és poc habitual, ja que la de Paracuellos ha donat al seu perfil d'Instagram un toc més professional, gràcies a les marques amb les que col·labora habitualment. No obstant això, a la dona de Miguel Marcos li ha vingut de gust compartir el seu moment de relax amb els seus milers de seguidors a la xarxa social.

I és que si cal cosir un botó ella mateixa ho fa, encara que sigui sense didals. La col·laboradora de 'Sálvame' ha mostrat així al públic el seu costat més natural i quotidià. Vestida amb roba còmoda d'estar per casa, sense maquillatge, amb les ulleres posades i amb els cabells sense allisar, la mare d'Andrea Janeiro ha ensenyat que també sap cosir i sembla que no se li dona pas malament.

Tisores petites, agulles, una àmplia gamma de fils de colors o un buirac de sastre són algunes de les eines de costura que es poden veure al petit cosidor de Belén Esteban, que es troba just a sobre de la gran caixa de costura de la de Paracuellos. Segur que amb tot això ha cosit en més d'una ocasió alguna que altra vora. I és que per aquestes coses Belén Esteban sol ser d'allò més espavilada.

Milers de comentaris

«Temps entre costures», ha escrit al costat de la fotografia que ja ha superat els 36.000 'likes' i compta amb comentaris de companys i amics del programa, entre d'altres. La presentadora de 'Socialité', María Patiño, li ha dedicat uns emoticones de cares amb cors, mentre que el reporter Omar Suárez li ha fet una oferta que no podrà rebutjar a manera de broma: «Et portaré unes camises sense botons a veure si m'ajudes».

Tot i que no ha pogut viatjar per les mesures sanitàries, Belén Esteban ha mostrat una vegada més que es troba feliç de poder passar més temps al costat del seu marit, Miguel Marcos, i la seva filla, Andrea Janeiro, que estava estudiant a Londres quan va començar la pandèmia l'any passat.