El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017

La 'família' d'OT, desfeta per Àlex Casademunt: «M'he despertat pensant en tu»

La família i els amics del cantant segueixen plorant la seva pèrdua a les xarxes socials

La mort d'Àlex Casademunt va commocionar tot el país, però sobretot a la seva família i als companys de la primera edició d''Operación Triunfo', que ploren la seva pèrdua constantment a les xarxes socials.

La família d''OT', enfonsada amb la mort d'Àlex Casademunt

David Bustamante, David Bisbal, Manu Tenorio, Nuria Fergó, Rosa López, Javián i Gisela van ser alguns dels companys de la primera edició d''Operación Triunfo' que van viatjar fins a Mataró per fer costat a la família Casademunt. Ara bé, Bustamante va estar en el punt de mira perquè es va mostrar completament enfonsat mentre s'abraçava a la mare del seu amic. 

Per altra banda, tot i que Chenoa i Natalia no van poder assistir al funeral del cantant per motius laborals i personals, sí que van viatjar fins a Mataró el dia abans de l'enterrament per donar les condolences a la família. 

Altres companys van decidir retre homenatge al cantant a través de les xarxes socials. Els concursants de la primera edició d''OT' van mostrar la seva tristesa en els respectius comptes d'Instagram. De fet, molts d'ells asseguraven no donar crèdit al tràgic succés.

L'emotiu missatge de Gisela 

Tot i que ja han passat diverses setmanes, la família Casademunt i els companys del cantant segueixen plorant la seva pèrdua a les xarxes socials. Aquest és el cas de Gisela, que ha compartit un emotiu missatge en el seu compte d'Instagram per retre homenatge a Àlex.


«Avui m'he despertat pensant en tu... m'esgarrifa el cos quan penso que no estàs... però saps que Àlex, sempre serem 16, sempre... em quedo amb aquestes fotos, no són les millors fotos, però són captures de moments molt bonics i això és el més important... quedar-se amb els bons moments que ens regala la vida... et recordo, vius en ells... @ alex81casademunt t'envio llum ... tota la llum del món, encara que tu ja en tenies molta...», ha escrit la cantant en una publicació d'Instagram.

Amb aquestes paraules, Gisela ha manifestat que encara no ha assimilat la mort del seu amic, a qui intenta recordar sempre amb un somriure. L'artista s'emociona cada vegada que recorda que el seu amic ha marxat, uns sentiments que intenta contrarestar amb el record dels bonics moments que van viure junts.

No hi ha dubte que la mort d'Àlex Casademunt ha suposat un punt d'inflexió per als seus companys. David Bisbal, Cheona i Rosa López també han utilitzat les seves xarxes socials per recordar al seu amic i reflexionar sobre la vida després d'aquest cop. 

«Bon dia a tots i gràcies per tot el suport. Hem de viure la vida amb amor i gaudint de cada cosa que ens fa feliços. Si hi ha alguna cosa que no ens faci somriure, aprofitem i aprenguem d'això per créixer i fer-nos més forts», va escriure David Bisbal a Twitter després de tornar del funeral del seu amic.