Ángel Nieto damunt d'una moto

La família d'Ángel Nieto no es parla per culpa de l'herència

L'herència del pilot està valorada en 30 milions d'euros


Ángel Nieto, un dels pilots espanyols amb més èxit, va morir el passat 26 de juliol de 2017 després de patir un accident amb Quad a Eivissa. La mort del pilot va commocionar el món del motor, on va aconseguir guanyar 13 campionats, o 12+1. De fet, es va convertir en el pilot amb millor palmarès entre els motociclistes espanyols i el segon a escala mundial després de l'italià Giacomo Agostini. Però més enllà de commocionar al món del motociclisme, també va deixar completament destrossada a la seva família, que ara no es parla per culpa de l'herència. 

Els fills d'Ángel Nieto denuncien la mort del seu pare

Les dues famílies d'Ángel Nieto no es parlen per culpa de l'herència, que ha acabat en mans dels tribunals. Cal recordar que el campió de motociclisme va compartir la seva vida amb dues dones i va tenir tres fills.

L'any 1975, Ángel Nieto va conquistar a Josefa (Pepi) Aguilar, amb qui compartia diverses aficions i gustos. Després de contraure matrimoni amb Pepi, van néixer Gelete i Pablo, que han estat els encarregats de denunciar davant els jutjats la mort del seu pare per possible homicidi imprudent, portant als tribunals a l'alemanya que conduïa el vehicle que va envestir el pilot.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El conflicte entre les dues famílies del pilot 

Ángel Nieto i Pepa Aguilar van posar punt final a la seva relació quinze anys després de contraure matrimoni. La ruptura, segons algunes fonts properes a Ángel Nieto, es va produir per culpa de les relacions extramatrimonials del pilot.

«El pilot era molt seductor i sempre anava de flor en flor, sobretot quan estava de vacances a Eivissa, on va comprar una casa i gaudia dels estius i de nits boges en discoteques de moda», assegura el periodista Manuel Román a 'Libertad Digital'. En aquesta època de la seva vida va conèixer a Belinda Alonso, una dona molt més jove que ell que acabaria convertint-se en el seu segon gran amor i en la mare del seu tercer fill, Hugo.

Encara que el pilot va estar més de dues dècades amb Belinda, mai va arribar a separar-se de la seva primera esposa. De fet, la llei reconeix a Pepa Aguilar com a vídua legal d'Ángel Nieto i és ella qui està cobrant la pensió de viduïtat.

No obstant això, Belinda i Hugo van fer esclatar la polèmica familiar quan van decidir signar amb la companyia d'assegurances una indemnització de 900.000 euros, ja que van considerar que eren els únics afectats per l'accident.

Finalment, segons informa 'Libertad Digital', Belinda Alonso i el seu fill van rebre la indemnització, però continuen reclamant la seva part de la milionària herència del pilot, valorada en 30 milions d'euros. Ángel Nieto tenia un xalet a Eivissa, una casa de luxe davant El Retiro, altres immobles i diversos negocis, assenyala 'Libertad Digital'.