Primer pla del príncep Harry

El príncep Harry parla finalment amb la seva família i acaba de la pitjor manera

La relació entre els germans no és la més bona i podria empitjorar després de les declaracions dels ducs de Sussex

L'entrevista que van concedir el príncep Harry i Meghan Markle fa ja unes setmanes al programa d'Oprah Wenfrey, continua estant al focus mediàtic, i és que ara tothom està pendent d'aquesta anhelada resposta per part dels Windsor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Encara que, pot ser que no sigui l'esperada per la parella, ja que, en comptes d'acostar postures, podria ser que les duríssimes declaracions que van realitzar només serveixin per a augmentar la distància ja existent. Sobretot, entre Harry i el seu germà William, els qui abans semblaven inseparables.

Segons s'ha pogut saber fins al moment, la primera reacció a l'entrevista arribava de part de la mateixa reina Isabel II, per qui Harry i Meghan només van tenir bones paraules. De fet, el duc de Sussex assegurava que la seva àvia seria l'única amb la qual hauria mantingut el contacte després de marxar-se d'Anglaterra.

Les temudes reaccions de la família reial britànica

Així, la reina emetia un comunicat en el qual lamentava la situació tan difícil per la qual s'havien vist obligats a passar el seu nét i la seva esposa. «Tota la família està entristida en conèixer l'abast total de quant desafiants han estat els últims anys per a Megan i Harry. Les qüestions plantejades, sobretot la racial, són preocupants. Si bé alguns records poden variar, es prenen molt seriosament i la família s'ocuparà d'ells», podia llegir-se.

Però la reina Isabel no va ser l'única que ha reaccionat, sinó que també ho haurien fet Guillem i el seu pare, els qui estarien molt decebuts amb el que acaba de fer Harry. Després de sortir a la llum l'entrevista, el duc de Cambridge no dubtava a pronunciar-se de manera categòrica, al·legant que «no som una família racista», si bé encara no s'havia produït una conversa amb el seu germà.

La brutal resposta que han obtingut Harry i Meghan 

I sembla que amb els ànims una mica més calmats, el príncep Harry per fi s'hauria posat en contacte amb la seva família, encara que sembla que de moment no hi ha solució possible. Amb la seva entrevista, els agradi o no, els ducs de Sussex han marcat un abans i un després.

Gayle King, amiga de la parella, ha revelat els detalls sobre aquesta anhelada conversa entre Harry i la seva família. «Em confirmen que, efectivament, Harry ja ha parlat amb el seu germà Guillem i també amb el seu pare Carles d'Anglaterra». «Pel que m'han descrit, no han estat unes converses molt productives. Però, tots dos estan contents que almenys han reprès el contacte».

És a dir, que no s'hauria arribat a un acord entre totes dues parts, ja que encara seguirien molt molestos amb l'ocorregut. «El que sí que els està molestant molt és que el palau continua dient que volen resoldre-ho tot en privat, però, no obstant això, permeten que es continuïn publicant totes aquestes històries falses totalment despectives cap a Meghan».

Continuen els menyspreus cap a Meghan

La parella està veient que no hi ha cap canvi d'actitud per part de la Institució, i aquest va ser precisament el motiu pel qual van marxar, ja que Meghan no aguantava més l'assetjament al qual es veia sotmesa per la premsa, mentre la Casa Reial no movia ni un dit per protegir-los a ella o al seu fill Archie. Segons sembla, la cosa està molt lluny de reparar-se, encara que Harry i Meghan mantenen l'esperança, ja que, al cap i a la fi, «no deixen de ser la seva família».