Les proves que ensenyarà Rocío Carrasco i deixaran Antonio David sense feina

El col·laborador de 'Sálvame' ha pogut defensar la seva versió durant molts anys, però Rocío Carrasco podria canviar la història i deixar molt malament al pare dels seus fills

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Rocío Carrasco està disposada a trencar el seu silenci i deixar Antonio David Flores a la corda fluixa | Twitter


Antonio David Flores ha estat jutjat per haver mantingut relacions sexuals amb diverses dones durant el seu matrimoni. De fet, el col·laborador de 'Sálvame' es va veure obligat a abandonar el seu lloc de treball per intentar recuperar la seva relació amb Olga Moreno. Ara bé, avui està en el punt de mira perquè Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco ha aportat proves per verificar la seva versió

Aquest diumenge a les 22 hores, Telecinco emetrà una sèrie documental en què apareix Rocío Carrasco parlant sobre el seu matrimoni amb Antonio David i la seva relació amb els seus fills. Així doncs, Rocío podria desmuntar la versió que ha estat explicant durant molts anys el col·laborador de 'Sálvame'. Evidentment, Antonio David, sense que encara s'hagi estrenat el documental, està intentant atacar el testimoni de la seva exdona.

Mentrestant, els seus companys de 'Sálvame' s'encarreguen d'analitzar com actuarà Antonio David davant l'emissió de la sèrie documental, i asseguren que podria deixar de treballar a 'Sálvame'. És més, Belén Esteban ha revelat un detall que Antonio David desconeixia.

Belén ha explicat que Rocío Carrasco, després de 25 anys de silenci, ha aportat moltes proves que serviran per verificar la seva versió. De moment, es desconeixen les proves i el que explicarà, però sembla que Antonio David Flores quedarà malament davant tot Espanya. 


Jorge Javier Vázquez defensa Carrasco

Jorge Javier Vázquez, que ja ha pogut veure el capítol zero de la docusèrie, ha volgut donar la seva opinió. El presentador ha manifestat que sempre s'ha cregut a Rocío Carrasco, i ara encara més. És més, Belén Esteban ha assegurat que Jorge Javier sempre ha defensat a Rocío fora de càmeres.  

Amb tot això, Antonio David Flores està a la defensiva i no té recursos per defensar-se davant Jorge Javier, que l'acusa de mentider i manipulador. Per altra banda, Kiko Hernández ha recordat que molts col·laboradors han defensat a Antonio David Flores durant 25 anys, però que amb la docusèrie tot podria canviar. 


Comentaris

envia el comentari