Primer pla de l'actor Antonio Resines

La família d'Antonio Resines envia un avís

Els familiars del reconegut actor revelen el seu estat de salut després que hagi ingressat a l'UCI a causa del coronavirus

Antonio Resines s'ha convertit en un dels grans protagonistes de les darreres hores, després que s'hagi conegut que l'actor va ser ingressat a l'UCI de l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón. L'intèrpret s'hauria contagiat de Covid-19 els últims dies i la seva situació seria més que preocupant. En aquest sentit, cal destacar que Resines està vacunat amb les dosis del vaccí de Pfizer.

El cas és que Antonio Resines s'hauria contagiat quan va coincidir amb un contacte estret que tenia coronavirus. Ara com ara, l'actor càntabre està estable i no necessita sedació ni intubació, segons han apuntat fonts familiars.

La família aclareix l'estat d'Antonio Resines després d'ingressar a l'UCI per coronavirus

En el seu ingrés, Antonio Resines sí que ha requerit és una alta dosi d'oxigen per poder respirar des del seu ingrés a l'UCI del Gregorio Marañón. Les darreres informacions sobre el conegut actor és que el seu estat de salut és delicat. Però des de la seva família estan esperançats que la seva evolució sigui positiva i es pugui recuperar els pròxims dies.

Imatge d'Antonio Resines acudint al tanatori per acomiadar a Verónica Forqué
Antonio Resines, en la seva última aparició: va anar al tanatori per Verónica Forqué | EUROPA PRESS

La família d'Antonio Resines ha agraït les mostres d'afecte dels mitjans de comunicació i dels seus seguidors. En aquest sentit, han demanat «tranquil·litat i serenitat» en aquests moments complicats per a l'actor. El seu entorn afirma que quan hi hagi novetats sobre el seu estat de salut, ho comunicaran a la premsa.

El seu ingrés a l'Hospital Universitari Gregorio Marañón ha provocat preocupació entre els que més l'estimen, així com diverses mostres de suport de molts companys de professió, que s'han mostrat intranquils per l'estat de salut del protagonista de 'Los Serrano'.

Antonio Resines pateix patologies prèvies

En relació amb el cas d'Antonio Resines, cal destacar que pateix patologies prèvies, com l'artritis psoriàsica que pateix des del 2018. Aquesta malaltia inflamatòria crònica afecta les seves articulacions. Cal recordar que la malaltia va provocar-li un vessament al genoll del qual es va haver d'operar fa tres anys.

Ara com ara, no se sap quina és la variant amb la qual s'ha contagiat l'intèrpret, encara que tot apunta que podria ser òmicron. Cal recordar que en les darreres setmanes aquesta variant ha provocat un gran increment de casos positius les darreres setmanes. En aquest sentit, és una variant altament contagiosa, que s'expandeix molt ràpidament.

Antonio Resines: una reeixida carrera en cinema, teatre i televisió

Nascut a Torrelavega (Cantàbria) fa 67 anys, l'expresident de l'Acadèmia de Cine ha tingut una prolífica carrera cinematogràfica i televisiva. Resines és un dels actors més estimats del panorama nacional en les darreres dècades.

Cal recordar que l'any 1998 va guanyar el Goya al Millor Actor pel seu paper a la pel·lícula 'La buena estrella'. En la seva trajectòria també destaca el seu treball en films com 'Amanece que no es poco' o a la sèrie 'Los Serrano'.