Primer pla d'Alba Carrillo

La nova relació d'Alba Carrilo al punt de mira: «Era més que evident»

La col·laboradora ha estat enxampada en actitud més que afectuosa amb Canales Rivera

Després de la seva ruptura amb Santi Burgoa, sembla que Alba Carrillo ha refet la seva vida amb una altra cara molt coneguda de Mediaset. Aquest fet ha sorprès moltes persones de l'entorn de la cadena, ja que la model hauria començat una relació amb Canales Rivera.

Tots dos van ser sorpresos enmig del carrer mostrant una actitud afectuosa, encara que fa temps que l'acostament i la complicitat existent entre tots dos eren més que evidents.

A 'El Programa de Ana Rosa', on es va parlar de la relació, la conclusió és que «tampoc es pot parlar de parella sorpresa, són dos amics que no tenen compromís i ja està».

Primer pla de Canales Rivera
Canales Rivera ha estat concursant de 'Secret Story', programa en què és col·laboradora Alba Carrillo | Europa Press

Joaquín Prat, de fet, va retreure que sempre es parli de parella, i va parlar de que simplement «s'agraden». Miguel Ángel Nicolás va afegir que el més impactant de la història és que els hagin enxampat, ja que «no són dues persones que siguin presents en l'actualitat».

A principis del mes de novembre, amb José Antonio Canales ja pels platós, 'Socialité 'va deixar caure la bomba que va posar contra les cordes la relació d'Alba Carrillo amb Santi Burgoa. María Patiño va deixar entreveure que la model hauria estat infidel al periodista amb un famós de Mediaset.

La presentadora no va revelar la identitat de la persona en qüestió, però va donr algunes pistes durant el directe a tota l'audiència del programa: Patiño va apuntar que era «un home famós, de Mediaset, de qui em fascinen els ulls». 

Després, es van oferir més detalls de la presumpta infidelitat i, fins i tot, el programa va anar fins al lloc on, suposadament, haurien enxampat Canales Rivera amb Alba Carrillo.

Alba Carrillo i Canales Rivera
Alba Carrillo i Canales Rivera, parella sorpresa de l'any | La Noticia Digital

Alba Carrillo i Canales Rivera, parella sorpresa del Nadal

No hi ha dubte que Carrillo i Canales Rivera són la parella sorpresa del Nadal, i les imatges publicades a la revista 'Semana' parlen per si soles. Els dos col·laboradors de Mediaset van ser enxampats gaudint d'un sopar al centre de Madrid amb diversos amics.

El torero, que es va deixar veure agafant l'ex de Fonsi Nieto per la cintura, no podia contenir els sentiments. Després de confirmar la seva relació amb un apassionat petó al mig del carrer, Alba i el fill de Teresa Rivera, van anar de festa a una discoteca i, a posteriori, a un exclusiu hotel de Madrid.

Les proves són més que evidents per confirmar la seva relació. Tot i això, ells ja anaven donant pistes del que molts dels seus companys qualifiquen d'una cosa més que evident. Carrillo va defensar en una ocasió Rivera després que molts l'acusessin de mentir sobre la seva relació amb Cynthia, la seva amant.

Alonso Caparrós va assegurar que Rivera havia admès que s'havia sentit atret per Cynthia Martínez, la seva companya de reality, cosa que el cosí de Kiko Rivera va negar rotundament.

Així, Canales Rivera va assegurar que «no hi va haver cap contacte entre tots dos abans d'anar al programa, i els dos sabem que no hem mantingut cap conversa des que va acabar». Tot plegat, Cynthia ho va reconèixer.

Va ser llavors, que Alba Carrillo va donar la cara pel torero i va posar en dubte la fiabilitat del polígraf, motiu pel qual es va endur un bon repàs per part de Jorge Javier Vázquez.  El català li va recomanar que callés, ja que «saps perfectament que el silenci t'afavoreix». «No em facis anar més enllà», li etzibava.

Alba Carrillo de cara, somrient

Alba Carrillo | GTRES

Jorge Javier va advertir Carrillo que estava cometent un error «molt greu»: posar en dubte «una cosa que sap molta gent», aclaria el presentador. Alhora, alertava la col·laboradora que no li convenia fer «polsos que perdràs i que et faran mal, potser no te'n recordes que pot ser una altra possibilitat».

El mes de setembre, Alba va anunciar que estava «soltera una altra vegada». No obstant això, això no va ser cap sorpresa per a moltes cares conegudes de Mediaset.

María Patiño va reconèixer que «ja olorava que alguna cosa havia passat entre ells per com veia últimament Alba». Finalment, es van confirmar totes les sospites: la model ha començat a refer la vida.