Primer pla de Sandra Golpe somrient

Sandra Golpe, obligada a abandonar 'Antena 3 Noticias' per motius de salut

Sandra Golpe, presentadora d'Antena 3, ha patit un revés important i inesperat

Sandra Golpe és una de les presentadores més conegudes i estimades de les notícies d'Antena 3. I si fa unes setmanes es convertia en protagonista de l'actualitat en revelar públicament que va patir un atac sexual 20 anys enrere, avui ho és per un motiu de salut. En concret, perquè s'ha contagiat de coronavirus i hi ha hagut deixar temporalment el programa d'Antena 3.

Primer pla de Sandra Golpe presentant els informatius
Sandra Golpe ha hagut de deixar la seva feina | ANTENA 3

Sandra Golpe desapareix de la televisió

Els espectadors d'Antena 3 estan habituats a veure Sandra al capdavant dels informatius de les 15.00. No obstant això, ahir van veure que ella no estava a plató i no era perquè estigués de vacances per les festes nadalenques, sinó per un motiu de pes.

El que li havia impedit estar presentant aquest espai era un problema de salut, en concret, és que s'ha contagiat de coronavirus i ha de romandre aïllada a casa seva.

Així mateix, la periodista ha sigut l'encarregada de donar-ho a conèixer als seus seguidors a través del seu compte de Twitter, on ha manifestat: «La loteria de la vida m'ha deixat aquest any a casa, amb COVID. Javier Gallego agafa les regnes, i si us plau, molt de compte allà fora. 2021 acaba ja».

Tot i que la presentadora no ha volgut revelar més detalls de com s'ha contagiat, el comentari d'un seguidor ha fet que doni alguna dada sobre això. L'internauta ha exposat: «Si esteu tots al plató amb mascaretes, no sé com us heu pogut contagiar».

La resposta no s'ha fet esperar: «El meu fill». D'aquesta manera, ha deixat de manifest que no ha estat a la feina on s'ha contagiat, sinó que ha estat a través del seu fill. Possiblement arran d'algun contacte amb un company de col·legi.

Sandra Golpe rep els ànims de seguidors i companys

Tot just donar a conèixer la situació que està travessant, Sandra ha rebut l'afecte del seu públic. De fet, bona mostra d'això són els nombrosos missatges que l'han deixat al seu Twitter, entre els quals es troben alguns com a «Posa't molt bona aviat».

De la mateixa manera, es poden llegir: «Desitjar-te una ràpida recuperació i a Javier el mateix èxit d'audiències» o «Recupera't aviat. Se't trobarà a faltar als informatius».

Així mateix, altres companys de professió i de cadena també han volgut desitjar-li el millor en aquest complicat trànsit. Aquest seria el cas del substitut, Javier Gallego, que li ha dit: «Molta força i a cuidar-se molt».

Imatge de la presentadora Sandra Golpe posant a un photocall
Sandra Golpe està rebent l'afecte i ànims de molts seguidors i companys | GTRES

Fins i tot el periodista José Ángel Abad, el corresponsal d'Antena 3 als Estats Units, li ha dedicat un tuit: «Una abraçada, Sandra. Molt d'ànim». A això ha afegit: «Tant de bo els símptomes siguin lleus, la recuperació ràpida i ens expliquis de seguida moltes bones notícies».

I això sense oblidar a Esther Vaquero, una altra de les cares conegudes de la cadena, qui li ha dit: «Toca tenir cura. Un petó gran». Per la seva banda, aquesta no tornarà a aparèixer a la televisió fins al 2022, ja que 'Atresmedia' ha decidit establir una estratègia per poder fer front a altres possibles contagis dels seus presentadors més coneguts.

Per aquest motiu, Esther no assistirà a la feina i estarà a casa per cuidar-se de cara a poder substituir Vicente Vallés si aquest es veiés afectat pel coronavirus. De fet, ella mateixa ha revelat a través de les seves xarxes aquest pla de contingència que ha posat en marxa l'esmentat grup.