Primer pla de Carlos Marín

L'advocat de Carlos Marín revela la veritat: «Va tardar molt»

Alberto Martín ofereix nous detalls sobre la mort de Carlos Marín

La inesperada mort de Carlos Marín, integrant d''Il Divo', encara circula als mitjans de comunicació, que continuen tractant aquesta luctuosa notícia. El cantant espanyol, de 53 anys, perdia la vida fa uns dies a causa de complicacions en la seva salut pel coronavirus.

Però, durant les últimes hores, el seu lletrat ha sortit a la palestra per explicar quines van ser les possibles raons d'aquest precipitat final per al seu client.

Tot va succeir el passat diumenge, 19 de desembre, quan rebíem la impactant notícia de la mort de Carlos Marín a un hospital britànic. El cantant d''Il Divo'va ser ingressat a l'UCI de l'Hospital Manchester Royal, en estat de coma induït i amb un quadre de gravetat. Hores més tard de la seva mort, va sortir a la llum que la causa de la seva mort havia estat per Covid.

Imatge promocional del quartet Il Divo
Quartet 'Il Divo', amb Carlos Marín al centre | Cedida

El cas és que, des de la família de Marín, en cap moment no es va afirmar que la mort del cantant s'hagués produït per la Covid-19.

El representant legal de Carlos Marín explica com està la família del cantant

Sonsoles Ónega ha pogut parlar a 'Ya es mediodía' amb Alberto Martín, el lletrat de Carlos Marín. L'advocat confessa que la família «està destrossada, no s'ho poden creure perquè ha estat una qüestió de gairebé un dia per l'altre. Molt malament, la seva mare, la seva germana, tots», es lamentava.

El representant legal del músic espanyol encara no dona crèdit al qual li ha passat al seu amic i client. «Encara no ens ho creiem, ha estat com un malson, com un malson», ha confessat.

Carlos Marín en un escenari
La família de Carlos Marín està en xoc després de la mort del cantant d''Il Divo' | Arxiu

«La seva família, els familiars, no són conscients encara del que ha passat», deia el defensor, després de perdre un home «amb tanta vitalitat i tanta força. La veritat és que no ens entra al cap».

«Carlos Marín va trigar molt a anar a l'hospital»

Alberto Martín també ha explicat que Carlos Marín «va aguantar molt abans d'anar a l'hospital, i crec que això tampoc ha estat bo. Era una persona molt treballadora, lluitadora, esportista, i potser va haver d'anar una mica abans. Va començar a empitjorar, fins que van haver d'entubar-lo i posar-lo en coma induït, precisament per donar-li el tractament i poder recuperar-lo».

«Era una persona molt centrada i raonable i ja estava vacunat, però això no t'immunitza al cent per cent i a ell (la Covid) l'ha atacat molt fort. A primers de mes, és quan va començar a tenir els símptomes i a trobar-se malament. No estava bé, però tampoc en una situació límit», detallava en directe.

El cantant d''Il Divo' s'hauria pogut contagiar de Covid a les Canàries

El defensor de Carlos Marín donava la clau de l'empitjorament del cantant espanyol: «El que passa és que ha evolucionat negativament perquè els pulmons havien estat molt afectats».

Foto de Carlos Marín
Carlos Marín, cantant d''Il Divo', que va morir amb 53 anys, va poder-se contagiar de Covid a les Canàries | CEDIDA

Per tant, és una cosa que influeix en «la respiració, l'oxigen, és tot una cadena. Realment no sabem on es va poder contagiar, probablement quan van estar al concert de Maspalomas a les Canàries», confessava a Telecinco.

«Les precaucions que prenia el grup eren màximes i fins i tot van volar en un avió privat al Regne Unit, perquè tenien una gira al sud d'Anglaterra (Yorkshire). Es cuidaven molt i donaven molta importància a la seva professió, als seus... però és clar, tot no es pot controlar», afirmava sobre les precaucions que 'Il Divo' ha tingut a les seves gires.