Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

Jorge Javier Vázquez confirma que li ha tocat la Loteria de Nadal

Jorge Javier Vázquez sorprèn tothom en revelar el que ha guanyat a la Loteria de Nadal

Jorge Javier Vázquez està de sort, i així li ho ha fet saber a l'audiència de 'Sálvame'. Aquest dimecres, el català començava el programa anunciant que el Sorteig de la Loteria de Nadal li havia donat una bona sorpresa. Concretament, va ser directe a l'hora de confessar si li havia tocat alguna cosa al sorteig més important del nostre país.

Jorge Javier aconsegueix endur-se un pessic de la Loteria de Nadal

Així, Jorge Javier va confessar que s'ha emportat un pessic de la loteria. I és que el presentador de Telecinco, igual que altres dels seus companys de cadena, també tenia un dècim que acabava en '8'. Per tant, Jorge ha aconseguit recuperar 120 euros del que s'havia jugat en aquest sorteig.

Imatge de dues nenes de San Ildefonso durant el Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal
Jorge Javier Vázquez ha tingut sort en el Sorteig de Nadal | EP

Tot i aquest bon pessic, el comunicador també va admetre que no tenia problema a explicar que havia guanyat un reintegrament i un premi menor. Sobre això, Jorge afirmava que en el cas d'haver-se emportat la Grossa o algun premi dels grans no ho hauria dit mai en directe.

Jorge deia aquestes paraules després de recordar alguns famosos com a Nacho Guerreros o Mercedes Milá, que s'havien emportat el gran premi fa anys. María Patiño també va estar d'acord amb el presentador de 'Sálvame' confessant que no diria mai res si li toca un premi de «3 o 4 milions d'euros».

A altres companys de Jorge Javier també els toca la Loteria de Nadal

Per si no n'hi hagués prou, Joaquín Prat també ha estat un dels premiats de la Loteria de Nadal, i encara que no s'ha pogut emportar la Grossa, sí un bon dineret. «M'han tocat 600 euros», revelava Joaquín en directe a 'El Programa de Ana Rosa'.

El premi que s'ha endut ha estat gràcies a la 'pedrea' —els premis menors—, cosa que també ha confessat la seva companya, Patricia Pardo. La substituta d'Ana Rosa havia comprat més de 20 dècims, però només ha aconseguit rescatar 240 euros de la despesa en loteria. «Estic tan feliç», admetia de la mateixa manera Pardo.

Joaquín Prat a 'El programa de Ana Rosa'
Joaquín Prat ha anunciat que li ha tocat un pessic de la Loteria de Nadal | Telecinco

Per a Joaquín, ve que ni pintat el refrany d'«afortunat en el joc, desafortunat en l'amor», ja que el presentador de Telecinco porta un any difícil respecte a  les relacions. Des de fa un temps va sortir a la palestra la seva separació amb Yolanda Bravo després de 12 anys junts i un fill en comú.

Per tant, Prat reconeix que, encara que no estigui tenint una gran sort en l'amor, sí que la té a la feina. I és que presenta 'El Programa de Ana Rosa' i 'Cuatro al dia', una cosa a l'abast de pocs. «A nosaltres ens va tocar la loteria fa molt de temps quan vam tenir el privilegi de treballar amb Quintana», deia recordant a Ana Rosa.

Sonsoles Ónega també s'emporta un pessic de la Loteria de Nadal

Però no només li ha tocat una mica de la loteria als esmentats presentadors, sinó que hi ha una altra que també ha estat agraciada amb un pessic de diners: Sonsoles Ónega.

I és que 'Unicorn Content', la productora d'Ana Rosa Quintana, havia venut entre els seus treballadors un dècim que acabava en '8'. La Grossa de la Loteria ha estat el 86 148, així que la presentadora de 'Ya es mediodía' ha pogut recuperar 120 euros que potser podria invertir a jugar al Sorteig del Nen, que se celebra el proper 6 de gener.