Primer pla de l'actor Antonio Resines

L'actor Antonio Resines, ingressat a l'UCI per coronavirus

Antonio Resines està ingressat per coronavirus i tenia la tercera dosi de la vacuna

Males notícies. Antonio Resines es troba ingressat a l'UCI per coronavirus. L'icònic actor, de 67 anys, es va contagiar per Covid-19 i ara és a la unitat de cures intensives (UCI) a l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón de Madrid.

Segons avança 'ABC', l'actor compta amb les tres dosis de la vacuna contra la Covid-19 i, en aquests moments, es troba estable i malgrat estar a l'UCI no està entubat. «Només necessita una mica d'oxigen», insisteixen des de l'esmentat mitjà.

Tanmateix, no és l'únic pacient amb dosi de reforç (és a dir, amb la tercera vacuna) que necessita cures intensives a causa d'un contagi posterior. L'última aparició pública de l'actor Antonio Resines va ser la setmana passada, quan va anar a acomiadar a Verónica Forqué. De fet, Resines va aparèixer molt tapat en aquesta cita, ja que es va presentar amb mascareta, barret i ulleres de sol.

Imatge d'Antonio Resines acudint al tanatori per acomiadar a Verónica Forqué
Antonio Resines, en la seva última aparició: va anar al tanatori per Verónica Forqué | EUROPA PRESS

De moment, però, no ha transcendit més informació sobre l'estimat actor espanyol, membre de pel·lícules com a 'Celda 211' (2009), 'La niña de tus ojos' (1997) o 'La Reina de España' (2016); o de sèries tan icòniques com a 'Los Serrano' (2003).

Resines té la tercera dosi

Tot i estar ingressat a l'UCI, el mateix mitjà insisteix en el fet que l'actor està estable. Alhora, Resines ha estat un dels molts espanyols que aquests dies s'han injectat la tercera dosi de la vacuna davant del sobtat auge de la variant Òmicron.

La veritat és que Òmicron ja preocupa a Espanya, ja que en tan sols una setmana, Òmicron ha passat de representar un 3% dels casos a un 47%. Una crescuda que, per cert, anirà a més, ja que Sanitat preveu que sigui dominant en menys de 20 dies. És a dir, passat el Nadal.

Les maleïdes complicacions de la Covid-19

Sense anar més lluny, va ser diumenge passat quan rebíem la notícia que mai no hauríem volgut llegir. Carlos Marín, integrant espanyol del grup 'Il Divo', moria a Manchester després d'estar ingressat en coma induït a causa del coronavirus.

El cantant, de 53 anys, tenia la tercera dosi de la vacuna i va empitjorar ràpidament. Així mateix, va haver de suspendre un concert a la Corunya (previst per al dimecres 22 de desembre) i els seus familiars van començar a veure com la cosa no anava bé. Finalment, i a causa de la Covid-19, el cantant moria, després de no poder superar el coronavirus.