Imatge d'Arturo Valls promocionant ¡Ahora Caigo! en el mateix plató

Una dona assegura que ha vist la seva filla robada fa anys a '¡Ahora Caigo!'

La jove té una gran semblança amb ella i una altra de les seves filles i està convençuda que va ser enganyada

Una dona es va quedar atònita mentre veia el programa '¡Ahora Caigo!, d'Antena 3. L'espai presentat per Arturo Valls va comptar amb la participació d'una jove que va provocar-li un pressentiment a Carmen, una espectadora.

Fa uns 30 anys, aquesta dona va donar a llum una nena prematura a qui van donar per morta mesos després. Però ara, després de veure la concursant, està convençuda que es tracta de la seva filla, i que va ser víctima del robatori de nadons.

Davant d'això, Carmen, resident a Sevilla, es va posar ràpidament en contacte amb el seu advocat per intentar aclarir els fets quan va donar a llum. Tot va passar el 1990 a l'Hospital de Sabadell i els tràmits per descobrir si va ser enganyada ja s'han iniciat.

Una dona creu reconèixer la seva filla robada a '¡Ahora Caigo!'

Era una tarda com una altra qualsevol a la vida de Carmen, veïna de Sevilla, que veia entretinguda el programa '¡Ahora Caigo!'. No obstant això, la sorpresa va arribar quan una jove de 30 anys estava participant en el concurs.

Imatge del plató de ¡Ahora Caigo! a l'especial del desè aniversari
La jove tenia una gran semblança amb ella i una de les seves filles | Atrespleyer

La semblança física amb ella i amb una de les filles la va sorprendre i es va convèncer que havia estat víctima d'un engany. Sí, perquè, per situar-nos, l'any 1990, Carmen va donar a llum una nena prematura que va romandre a la incubadora tres mesos.

Després de donar a llum, va necessitar «una transfusió de sang a causa d'una prematuritat extrema», i no li van deixar veure la seva filla. Així doncs, la nena va estar ingressada sense contacte amb la seva mare durant mesos, fins que la van informar que havia mort per «prematuritat».

Ara, però, després de veure una noia a '¡Ahora Caigo!', està segura que va ser enganyada i que, realment, la seva filla no va morir. Llavors, va sol·licitar ajuda al seu advocat i van començar els tràmits per esbrinar si el nadó va sobreviure i si es tracta de la noia que va veure a la televisió.

La investigació comença per demanar a l'Hospital de Sabadell, a Barcelona, tota la documentació relativa al nadó com la partida de naixement, la de defunció i així com tota la informació sobre l'assistència que va rebre durant el part.

No van deixar-li veure la seva filla

Després de rebre la trista notícia de la mort del seu nadó, Carmen recorda que no van deixar-li acomiadar-se d'ella. Una actitud sospitosa que el seu advocat vol investigar. «En cap moment li van deixar veure el cos de la seva filla sense vida, només li van lliurar un fèretre tancat amb les restes», comenta el lletrat.

Primer pla d'un taüt
A Carmen no van deixar-li veure el cos de la seva filla | iStockPhoto (Kzenon)

Afirmen que «va ser enterrada a Sabadell», i que quan la seva clienta va demanar parlar amb el metge que la va atendre, mai va obtenir una resposta clara. Així, el tema va quedar tancat, fins que fa un any totes les alarmes van saltar.

«Veient el programa '¡Ahora Caigo!', una noia que estava concursant li va cridar molt l'atenció per la seva semblança amb una de les dues filles que té», explica. A més, segons Carmen, la jove tenia l'edat que tindria la seva filla actualment si no hagués mort.

Carmen exhumarà el cadàver de la seva filla

Carmen està convençuda que «la van enganyar amb la mort del nadó», i està disposada al que calgui per saber la veritat. En aquest sentit, a banda de demanar tota la documentació a l'hospital, també ha demanat ajut a l'Ajuntament de Sabadell.

Tots Sants 2020: Visites esglaonades al cementiri de Tarragona
Carmen té el permís per exhumar les restes de la filla | Àngel

Per part del Consistori ha rebut l'aprovació perquè s'exhumin les restes de la filla i fer una prova d'ADN. A més a més, també aportarà els testimonis de metges i comares, així com la investigació realitzada per un detectiu que va contractar.

En el cas que, efectivament, a Carmen li haguessin robat el nadó, la Fiscalia podria demanar «presó per al personal mèdic que va intervenir». Tot i això, la majoria d'aquests casos «se solen desestimar per falta de prova documental, perquè molts dels testimonis de l'època ja han mort», assenyalen.