Verónica Forqué i la seva filla

María, la filla de Verónica Forqué, encén les alarmes: «És només una fase més»

María Forqué parla per primera vegada sobre com es troba després de la mort de la seva mare

María Forqué ha hagut d'enfrontar-se a una de les setmanes més complicades de la seva vida. I és que fa més de set dies, Verónica Forqué va ser trobada sense vida a casa seva. L'actriu, que passava un moment difícil a causa de les seves depressions, va decidir suïcidar-se.

Des de llavors, el món del cinema i la televisió ploren la mort de la guanyadora de quatre premis Goya, i encara commocionats pel que va passar. Però si hi ha algú que ha estat al cap de tots aquests dies ha estat la seva filla, María Forqué.

La noia de 31 anys va quedar totalment destrossada per la mort de la seva mare i ara s'enfronta a un llarg camí. Un duel que, segons va explicar ella mateixa durant una trucada a 'Sálvame', superarà sent fidel a la seva filosofia de vida.

María Forqué i les seves primeres paraules després de la mort de l'actriu

Saber què passa per la ment de la filla de Verónica Forqué és una cosa que només entenen els que han estat en la seva situació. En aquest sentit, Carmen Borrego, el pare de la qual també va acabar amb la seva vida, ja va avançar les fases per les quals passaria fins a superar els fets.

María Forqué, filla de Verónica Forqué, en un cotxe
María Forqué, s'ensorra després de sortir del pis de la seva mare | GTRES

María ha estat en silenci durant aquesta llarga setmana on se l'ha pogut veure devastada i completament trencada. Diumenge passat, però, va ser la primera vegada que la 'influencer' va publicar al seu compte d'Instagram una sèrie de missatges dedicats a la seva mare.

Imatge de María Forqué vestida de negre, amb mascareta i ulleres de sol al funeral de la seva mare
María Forqué dona l'últim adeu a la seva mare, Verónica Forqué | Instagram

«T'estimo, mare», o «La mort no existeix, ara la meva mare està amb mi i amb tots els que l'estimen», en són alguns dels exemples. A més a més, María també va compartir diverses instantànies de l'últim adeu a la seva mare en què abraça el taüt de la seva mare o posa amb una minifaldilla, ulleres fosques i un ram de flors.

Amb aquestes imatges mostrava el seu agraïment a tots els que van estar al funeral i van mostrar l'afecte cap a l'actriu. «Va ser el millor regal per a la 'mami'», escrivia a la seva xarxa social.

María Forqué: «És només una fase més»

Per primera vegada després de la mort de Verónica Forqué, la seva filla confessava com es trobava un mitjà de comunicació. 'Sálvame' es va posar en contacte amb ella per donar-li el condol i interessar-se pel seu estat.

«Estic bé», deia, afirmant que es trobava una mica millor. María va estar amb la seva mare una hora abans que es tragués la vida, cosa que sens dubte, ha afegit més dolor. Tot i això, ara la jove assegura que la sent més a prop que mai.

Imatge de la capella ardent de Verónica Forqué
Diverses cares conegudes van anar al funeral de Verónica Forqué per donar-li l'últim adeu| GTRES

«Ara mateix ma mare cuida de mi i de tots els que l'estimem i està d'una altra manera», explicava. La jove també va voler donar les gràcies públicament per «tots els missatges d'amor i afecte que m'han arribat aquests dies per part de gent que estimava la meva mare».

I és que, si hi ha alguna cosa que caracteritza la filla de Verónica Forqué, és la seva manera d'entendre la vida. La seva feina n'és una clara mostra i una part ho deu a la seva mare, qui sempre va ser una dona molt espiritual i aquesta filosofia de vida li va inculcar a la seva filla.

María, la filla de Verónica Forqué
María Forqué confessa que la seva mare continua amb ella | GTRES

En aquest sentit, i quan el duel per una mort és un procés complicat, María confessava la seva manera de superar els fets. «Jo penso, la meva mare em va ensenyar que la mort en realitat no existeix, només és una fase més», explicava.

María Forqué i la seva mare tenien una relació molt especial, tant que fins i tot l'actriu la va ajudar a gravar un dels seus vídeos més controvertits. Una unió entre mare i filla que és capaç de burlar la mort i que sempre serà present a María Forqué.