Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

'Sálvame' es queda sense paraules: «Li van fer una foto després de morir»

Kiko Hernández ha donat una notícia que ha destrossat Isabel Pantoja

Els col·laboradors de 'Sálvame' s'han quedat atònits en descobrir una informació que ha causat un gran enrenou. Isabel Pantoja ha acomiadat la dona que li netejava la casa per un motiu de pes. Segons Kiko Hernández, aquesta senyora va fer una fotografia a Ana Martín, la mare d'Isabel, just després de morir.

La dona de fer feines era amiga íntima d'isabel, i curiosament és de la família de la presentadora Cristina Tárrega. Seguint les dades publicades a 'Sálvame', era cunyada de Cristina, per això Pantoja la va contractar. Es pensava que seria molt discreta i que no li donaria cap problema.

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Isabel Pantoja ha patit una traïció sense precedents | GTRES

Isabel Pantoja desconfia de tothom perquè, malauradament, l'han traït moltíssimes vegades. La cantant va pensar que el millor era contractar la cunyada de Cristina Tárrega perquè s'ocupés de les tasques domèstiques de casa seva. I mai s'hauria imaginat que la treballadora domèstica fes una foto a la seva mare just acabada de morir.

Kiko Hernández ha parlat alt i clar sobre aquest escàndol i ha acusat la interna de Pantoja sense dubtar ni un segon. «Va fer una fotografia a la senyora Ana després de morir i la va enviar a diverses persones», declara sobre això. Seguint aquesta informació, la imatge és terrible i Isabel està destrossada perquè sent que ja no pot confiar en ningú.

Gema López ha donat la cara per l'empleada de la cupletista, que nega haver fet cap fotografia de 'doña Ana' morta. La periodista considera que Agustín Pantoja, germà de la cantant, l'ha acomiadat amb aquesta excusa perquè ja no volia comptar amb els seus serveis. I és que suposadament vol ser l'únic que visqui amb Isabel a Cantora, finca on resideix des de fa molt de temps.

Isabel Pantoja, al límit: «Gent que el molesta»

La vida d'Isabel podria ser l'argument perfecte per a qualsevol guió cinematogràfic. De fet, ha servit per a fer dues sèries de televisió. Segons el seu entorn, està obsessionada perquè l'ha traït molta gent i ja no sap què fer. Pel que es veu, el problema és que ha confiat en la persona equivocada: el seu germà Agustín.

Seguint el testimoni de la família de la cantant, Agustín amaga molts secrets i no vol que ningú parli amb la seva germana. Té por que algun periodista descobreixi el que realment passa a Cantora, domicili on està refugiat des de fa molts anys. Aquesta és una de les raons per les quals ha acomiadat la seva empleada domèstica, la polèmica cunyada de Cristina Tárrega.

Gema López té informació de primera mà i ha defensat la treballadora de la llar. Està convençuda que no és cert que hagi fet una fotografia a 'doña Ana' després de morir. «Jo ja ho vaig preguntar al seu dia, i diuen que és l'excusa d'Agustín per a acomiadar gent que el molesta», explica la periodista.

Isabel Pantoja està desconcertada: «No en tinc constància»

Fa un temps, Isabel va protagonitzar un escàndol sense precedents: va contractar la cunyada de Cristina Tárrega perquè cuidés la seva mare, 'doña Ana'. La presentadora sempre ha negat que sigui familiar seva, però molta gent assegura que és germana del seu marit, l'exfutbolista Mami Quevedo. Pantoja pensava que podria confiar en ella, però potser s'ha tornat a equivocar.

Kiko Hernández assegura que l'empleada de la cantant ha traït la família, però Gema López diu que això és mentida. «El que va explicant aquesta història és Agustín Pantoja, però jo no tinc constància que això de la foto sigui veritat», ha deixat anar la col·laboradora. Suposadament hi ha molts periodistes que tenen en poder seu la imatge d'Ana Martín morta.