Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Pepe Navarro, Ivonne Reyes i Alejandro Reyes.

La dona que té la clau del fill d'Ivonne Reyes i Pepe Navarro dona la prova definitiva

Ivonne Reyes no vol que Alejandro, el seu fill, se sotmeti a una prova d'ADN

Ivonne Reyes, model i presentadora, va ser un dels rostres més mediàtics dels anys 90 i actualment ha tornat a primera línia. Es va retirar per la seva enemistat pública amb Pepe Navarro, que suposadament és el pare del seu fill, Alejandro. Pepe ha estat més de dues dècades guardant silenci, però ha arribat el moment de passar a l'acció.

La model va estar jugant a la distracció durant molt de temps perquè no volia revelar qui era el pare del seu primogènit. Tot i això, quan va veure que aquesta informació seria un negoci lucratiu, va confessar la seva veritat. Aleshores, sostenia que va havia tingut una relació secreta amb Pepe Navarro durant quatre anys i que s'havia va quedar embarassada.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Ivonne Reyes i Pepe Navarro són enemics íntims. | CatalunyaDiari

Pepe, presentador del mític programa 'Esta noche cruzamos el Mississippi', sempre ha negat aquest romanç i a Reyes no li ha agradat. El comunicador assegura que només van estar junts dos anys i que al final ja no tenien relacions íntimes. Seguint aquesta teoria, és impossible que Alejandro Reyes, fill de la veneçolana, porti la seva sang.

 

Ivonne va demanar a Navarro que es fes una prova de paternitat, però ell s'hi va negar perquè no volia entrar en un joc perillós. Davant d'aquesta negativa, la justícia va determinar que Alejandro era fill seu i va interposar una pensió que el jove va rebutjar. La veritat és que els únics que se n'han beneficiat econòmicament són la model i el comunicador.

Pepe ha concedit una entrevista revolucionària al programa 'Sábado Deluxe' i, segons els experts, ha cobrat molts diners. El presentador assegura que té proves suficients per demostrar que Alejandro no és fill seu. Una de les seves amigues íntimes, la periodista Isabel Gemio, dona suport a Pepe i també ha concedit unes declaracions explosives.

Pepe Navarro, salvat: «La ciència diu que no»

Isabel Gemio ha acudit a un acte públic on s'ha pronunciat sobre el tema del moment: la paternitat d'Alejandro Reyes. Sembla que Pepe Navarro es va sotmetre a una prova d'ADN per demostrar que no tenia res a veure amb el jove. Els resultats de l'examen biològic van desmuntar la versió d'Ivonne Reyes, tot i que han arribat massa tard.

Isabel vol deixar clar que biològicament Alejandro no és fill de Pepe, malgrat que en termes judicials ho sigui. «La ciència diu que no, si no volem creure la ciència i si la justícia va darrere de la ciència, així ens va. Ell sap què li he dit, però els amics són amos de la seva vida i cadascú fa el que li dona la gana», declarava.

Unes paraules davant les quals Ivonne s'ha limitat a guardar silenci, ja que prefereix no enfrontar-se amb Gemio i tenir una vida mediàtica tranquil·la. La presentadora radiofònica utilitza molta informació sobre la història d'amor de Reyes i Navarro i la veneçolana ha pensat que la millor opció és no caure en provocacions.

Ivonne Reyes continua lluitant: «Ha patit molt»

Isabel Gemio vol deixar clar que l'única víctima d'aquesta situació és Alejandro Reyes, el fill. És possible que el jove estigui completament confós perquè últimament té versions sobre la seva vida molt diferents. Isabel se n'ha apiadat, però també de Pepe Navarro, que suposadament «està patint molt».

Ivonne ha decidit continuar endavant amb el pla que havia pensat i no concedirà cap entrevista per aclarir la situació. La justícia li ha donat la raó: es va quedar embarassada de Navarro i no vol reconèixer el seu fill. No obstant això, Gemio té prou dades per assegurar que aquesta versió té molts fils que pengen.