Primer pla d'Alba Carrillo

Arriba l'amor a Telecinco: Alba Carrillo, enganxada fent-se un petó amb un altre

Els dos col·laboradors han coincidit al plató de 'Secret Story'

El 2021 acaba amb una altra sorpresa per al món del cor. Després de la sorpresa general del nou romanç entre Edmundo Arrocet i Bárbara Rey, avui es fa pública una altra parella formada als platós de Telecinco.

Es tracta d'Alba Carrillo i José Antonio Canales-Rivera, dues de les cares més populars de Mediaset.

Segons la revista 'Semana' de dimecres, els col·laboradors televisius haurien començat una relació en secret. No obstant això, els han enxampat al mig del carrer en actitud més que afectuosa, cosa que confirmaria que estan començant una relació.

Els dos han coincidit al plató de 'Secret Story', el programa que s'acaba aquest dijous a Telecinco. Canales Rivera va entrar-hi com a concursant, mentre que Alba Carrillo acostuma a assitir-hi per defensar la seva mare, Lucía Pariente, que també concursava a la primera edició.

Això ha permès que la parella es conegui millor, davant i darrere de les càmeres. Alguns dels col·laboradors del programa afirmen que tenien molta complicitat, especialment des de fa algunes setmanes.

Fa poc, la parella es deixava veure a un restaurant amb un grup d'amics. La seva actitud era molt afectuosa en tot moment, dins i fora de l'establiment. Mostraven rialles, abraçades i coqueteig en tot moment i, a més, les fotos que publica la revista 'Semana' demostren que també es van fer algun petó. Aquest fet confirmaria el romanç entre Canales Rivera i Alba Carrillo.

Alba, soltera després de deixar Santi Burgoa

Alba Carrillo sorprenia fa uns mesos trencant el compromís amb el periodista Santi Burgoa. Tot i que la parella es plantejava casar-se després de més de dos anys junts, ella dinamitava la seva relació sense motius gaire clars.

Alba Carrillo i Canales Rivera
Alba Carrillo i Canales Rivera, parella sorpresa de l'any. | La Noticia Digital

Per la seva banda, Canales Rivera es va separar de Mari Carmen Fernández el 2016, amb qui té dos fills. Va entrar a 'Secret Story' al cap de pocs dies de trencar amb la seva parella, Isabel Márquez. Al programa, va coincidir amb Cinthya Martínez, amb qui suposadament va ser infidel a Isabel.

Després de la sortida del programa, ha viscut una crisi personal forta que l'ha portat a refugiar-se a la família i als fills. La relació amb Alba arriba en un moment en què es vol treure de sobre la seva fama de faldiller i aconseguir certa estabilitat.

Nit d'hotel d'Alba Carrillo i Canales Rivera

Després del sopar amb amics on se'ls va enxampar, van continuar la nit plegats. Van passejar i xerrar agafats per la cintura entre rialles i, al final, van agafar un taxi. El vehicle els va portar fins a un hotel de Madrid on van passar la nit.

Primer pla de Canales Rivera
Canales Rivera es va separar de Mari Carmen Fernández el 2016. | Europa Press

La presència d'Alba Carrillo als programes de Telecinco on col·labora ('Sálvame', 'Ya es mediodía' i 'Ya son las ocho') cobra avui més rellevància que mai. Ara podrà confirmar o desmentir què hi ha entre ella i Canales Rivera.

El cosí de Fran Rivera, força discret amb les seves relacions personals, també tindrà ocasió d'anunciar, desmentir o matisar què sent per Alba a 'Sálvame', on també col·labora.

Així doncs, encara al·lucinant amb el fet que Bárbara Rey i Bigote Arrocet estiguin junts, ens arriba una altra bomba romàntica sorgit sota els focus de Mediaset. Encara queden diversos dies perquè l'any 2021 arribi al final.