Primer pla d'Emma García presentant Viva la Vida

Emma García, a punt de quedar-se sense feina: exigeixen que es cancel·li 'Viva la vida'

Emma García no ha pogut evitar que l'audiència exploti contra les informacions ofertes a 'Viva la vida'

Emma García afronta les greus crítiques que han rebut tant ella com 'Viva la vida', per les imatges que han ofert sobre el rei Joan Carles. Durant el cap de setmana, en ple debat sobre el seu possible retorn a Espanya de l'emèrit, va reaparèixer en públic al partit de tenis que disputava el tenista mallorquí Rafel Nadal contra Andy Murray.

És coneguda la bona relació que mantenen Joan Carles i el tenista. De fet, hi ha hagut gran preocupació pel seu estat de salut després que Nadal donés positiu de Covid-19. Encara que, per sort, l'emèrit no s'ha vist afectat. Això sí, la repercussió pública que arrossega des de la seva fugida a Abu Dhabi després de l'escàndol relacionat amb els seus comptes en paradisos fiscals continua sent de màxima actualitat.

Justament per això, un equip del programa d'Emma García, capitanejat per Diego Arrabal, es va desplaçar fins a Abu Dhabi amb la intenció de localitzar Joan Carles i captar com és el seu dia a dia. Van aconseguir el seu objectiu, van poder gravar-lo i fotografiar-lo, encara que va passar una cosa desagradable: van ser sorpresos per sis membres de la seguretat de Joan Carles i van començar a viure un calvari.

«Estem molt cansats, portem nits sense dormir. Encara amb una mica de por al cos», confessava Arrabal al programa. Després de viure moments de gran tensió, el paparazzi i el seu equip van accedir a signar un escrit amb què no estaven d'acord, però que necessitaven per poder sortir-ne indemnes. El paparazzi va explicar en directe a Emma García que els escortes i membres de seguretat de Joan Carles els van requisar els mòbils i tot el seu material, que ha estat esborrat.

Diego Arrabal
Diego Arrabal va aconseguir algunes imatges de Joan Carles | Mediaset

Tot i això, aquesta història del col·laborador de 'Viva la vida' no ha convençut l'audiència, que ha explotat molt molesta pel contingut emès. A les xarxes socials, un espectador ha especulat que el que ha explicat Diego Arrabal «és mentida». Un altre ha criticat que «aquest home ven fum, molta llet i poc formatge, ja han donat imatges de Joan Carles aquest matí veient jugar al tenis Nadal i sense tanta ximpleria».

Els espectadors s'acarnissen amb 'Viva la vida' i Emma García

L'ambient s'ha anat encenent i de mica en mica ha anat en augment. Tant és així, que han acabat exigint la cancel·lació de 'Viva la vida' i l'acomiadament d'Emma García, a qui acusen de ser responsable de formar part d'un espectacle. De fet, un altre usuari ha criticat a les xarxes socials que el programa tracta massa temes de manera supèrflua. «Avorriu, canseu, maregeu... si això és una tàctica d'encebar per enganxar l'espectador, que sapigueu que no funciona», ha criticat.

Plató de Viva la Vida amb algunes de les seves col·laboradores
Diego Arrabal va destapar a 'Viva la vida' alguns aspectes de la segona part del documental de Rocío Carrasco | FórmulaTV

També hi ha hagut crítiques per Diego Arrabal.  Però, sobretot, un sector de l'audiència també es mostrava força molest amb Emma García i demanava la tornada de Toñi Moreno, que va substituir l'actual presentadora a l'estiu. Alguns criticaven aquest canvi, i asseguraven que Toñi Moreno és «molt més real i natural» que García, que consideren «un robot parlant sense empatia». 

Precisament, fa poc, la presentadora recordava emocionada la seva primera intervenció a 'Viva la vida', que va ser de la mà de Verónica Forqué. La mort de l'actriu ha deixat moltes persones commogudes, i sobretot aquelles que hi van arribar a coincidir. «Va ser al meu primer programa», recordava. «Jo estava molt nerviosa i ella va ser tan afectuosa... Em va fer una abraçada tan bonica, tenia una energia molt bona. Tenia màgia», lamentava.

Primer pla de Verónica Forqué pres a una sessió de fotos
Verónica Forqué, l'actriu que va fer riure una generació sencera | EUROPA PRESS

Tot i les crítiques, Emma García ha demostrat que dirigeix amb mà de ferro 'Viva la vida'. Tant és així, que no li tremola el pols a l'hora de posar ordre i reprendre els col·laboradors. Fa uns dies va advertir José Antonio Avilés que tingués cura amb el que explicava, i el va alerta que no la molestés. «T'has equivocat i podia haver estat un delicte que al final no és. T'ho estem dient, que tinguis cura a l'hora d'explicar les coses», retreia.