Actors i actrius de 'Física o Química'.

L'actor de 'Física o Química' que va morir i no recordes

Jordi Mestre va morir el juny del 2020

Jordi Mestre, model i actor espanyol conegut pel seu paper a 'Física o Química', va perdre la vida el juny del 2020. Avui, recordem en aquesta notícia la mort de l'intèrpret a tots els seguidors de la sèrie.

Jordi tenia 38 anys i era de Barcelona. A més del seu paper a la mítica sèrie d'Antena 3, també va exercir com a reporter per a 'Sé lo que hicistéis' al costat de Patricia Conde i Ángel Martín. 

La seva trajectòria professional sempre ha estat vinculada a la seva imatge, on ha treballat com a model a diversos anuncis publicitaris. El seu últim treball televisiu va ser a la docusèrie de TVE, 'Centro Médico'.

Jordi Mestre va morir en un accident de moto

El trist final de Jordi Mestre va arribar una matinada de principis del mes de juny de l'any 2020. Mentre circulava amb moto pel carrer Segòvia de Madrid, el vehicle es va estavellar contra un semàfor.

La policia es va dirigir al lloc dels fets i va dictaminar que la moto de Jordi havia sortit de la calçada per motius desconeguts. No hi havia cap cotxe implicat i el vehicle es va distanciar 50 metres del lloc de la col·lisió.

Ràpidament, els efectius del SAMUR van intentar reanimar-lo. Jordi Mestre presentava diversos politraumatismes i estava en parada cardiorespiratòria. No van poder fer res per salvar-li la vida i van acabar confirmant la seva mort, que es va produir pràcticament a l'acte.

Jordi Mestre
Jordi Mestre va formar part de l'elenc de 'Física o Química'. | Europa Press

La notícia de la tràgica mort de Jordi va arribar a la Unió d'Actors i Actrius que van enviar els seus condols a la família. Dani Mateo, presentador de 'Zapeando', es va mostrar molt commocionat després de saber-ho. 

«Una abraçada enorme a la família i amics, se'n va un paio excepcional, gràcies per haver-nos deixat gaudir de tu, company, encara no m'ho crec», escrivia.

Lolita i Berta Collado també van plorar la mort de Jordi Mestre. Amb Berta va coincidir en diversos projectes televisius i li va dedicar unes paraules sentides. «No pot ser, no és veritat, ets molt de bromes, però aquesta no em fa gràcia», començava dient.

«Et trobaré molt a faltar, et trobo molt a faltar, quina merda és la vida», afegia la presentadora acomiadant-se'n.

Els seus treballs més importants a la televisió

Jordi Mestre va consagrar tota la seva vida al món de la interpretació i al modelatge per a firmes com Lois, Nivea o Adidas. Va començar trepitjant els escenaris dels teatres fins que va aconseguir la seva gran oportunitat a la televisió.

Va ser l'únic seleccionat entre els milers de candidats que es van presentar al càsting per a reporter de 'Sé lo que hicistéis'. Més tard també va treballar a 'Cuéntame' i a 'Centro Médico'.

Jordi Mestre
Jordi Mestre també era model. | Europa Press

El 2011, va trepitjar per primera vegada el famós institut de 'Física o Química' i es va convertir en un dels seus membres. A més, també va fer els seus primers passos a la gran pantalla el 2013 amb la pel·lícula 'Born'.

El seu gust per la moda es va consolidar amb la creació de la seva pròpia firma de roba Kiwel Clothing, centrada en la creació de samarretes. La pandèmia el va obligar a reinventar-se i va llançar una línia de màscares mantenint l'estil de Kiwel.

Part de l'equip del programa 'Sé lo que hicistéis'.
Jordi Meste va saltar a la fama després del seu pas per 'Sé lo que hicistéis'. | EFE

Després de la seva mort, la pàgina de la marca va ser donada de baixa, però el seu Instagram continua obert. Això sí, la darrera publicació és de setembre del 2020.