Muntatge fotogràfic de Joaquín Prat i Rocío Jurado.

Joaquín Prat la clava amb Rocío Jurado: «Si volgués, ja l'hauria deixat»

Joaquín Prat ha deixat anar una indirecta per a alguns familiars de Rocío Jurado

Després de l'homenatge a Rocío Jurado a Telecinco fa uns dies, la seva herència ha esdevingut tema d'actualitat. De fet, s'ha posat en qüestió que nomenés com a única hereva universal la seva primogènita. Això indica que sigui ella qui tingui tota la roba, vestuari, mobles i altres objectes personals.

Gloria Camila l'altra filla de la xipionera, ha carregat contra la seva germana per aquest fet. Les seves paraules han servit perquè alguns famosos, com és el cas de Joaquín Prat, li hagin donat una clatellada contundent de forma pública.

L'herència de Rocío Jurado fa parlar

Després de saber que la filla gran de «la més gran» és qui té les pertinences de la cantant, s'ha parlat molt de les seves joies. En aquest sentit, Rosa Benito ha afirmat que «la meva cunyada en tenia, però acostumava a invertir més en terra».

Després, n'ha descrit algunes entre les quals hi havia uns cors de brillants que costaven 20 milions de pessetes o unes arracades de 25.000 €. Sense oblidar tampoc un rellotge d'or i brillants de 50.000 €. A més de la creu del dia del casament, el preu del qual ascendia als 150.000 €.

Tot això ho ha explicat a 'Ya es mediodía' i en la versió de tarda del format és on Gloria Camila també ha decidit fer referència a l'esmentat conjunt de joies. Ha afirmat que les té la seva germana i que ella no n'ha reclamat res. És més, ha exposat: «Sempre portava un collaret amb una piràmide i jo m'ho vaig tatuar al peu».

«No soc materialista i no m'he preguntat mai qui les té i per què, evidentment, donava per fet que les té la meva germana. Jo era molt petita quan la meva mare va morir i no em vaig preocupar de res».

Gloria Camila a la gala de 'Supervivientes'
Gloria Camila ha deixat clar que no té les joies de la seva mare. | GTRES

Joaquín Prat deixa en evidència Gloria Camila

Les paraules de la filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado han estat analitzades a 'El programa de AR'. Joaquín Prat, seguint l'argument de Carlota Corredera fa uns dies, ha carregat contra Gloria. «Amb tot el respecte, si la seva mare hagués decidit o volgut, li hauria deixat aquestes joies, almenys alguna».

«Rocío va tenir temps per pensar molt en la seva herència i va decidir que aquestes joies les tingués la seva filla gran. Aleshores, cal respectar la voluntat del llegat».

Joaquín Prat al plató de Telecinco
Joaquín Prat ha deixat clar que si Rocío Jurado va donar la seva herència a la filla gran va ser per algun motiu i cal respectar-ho. | Telecinco

Davant d'aquestes paraules de Joaquín Prat, Alessandro Lequio ha decidit intervenir. «Em va semblar molt encertat el que va fer La Jurado. Sobretot tenint en compte que les joies no entren a la massa hereditària, passen directament a les filles».

«El que no em sembla tan just és que Rocío Carrasco heretés totes les joies i a Gloria Camila no li quedés ni la xapa de la cadena de la banyera».

Marisa Martín Blázquez també ha volgut donar el seu punt de vista. «És veritat que Jurado, abans d'anar-se'n a Houston, va acudir a Ana Iglesias, la seva advocada i marmessora, a fer el testament. Si hagués volgut, hauria dit 'aquestes joies per una, aquestes per l'altra, i la resta per a la meva filla'».

Dit això ha afegit una última cosa. «Si la meva mare m'hagués deixat les seves joies, jo n'hauria donat alguna a la meva germana i a la meva filla perquè en tinguessin un record. Però si Carrasco no ho vol fer, està en el seu dret».