Cayetano Martínez de Irujo amb cara trista

El trist Nadal de Cayetano Martínez de Irujo: està sol

Cayetano Martínez de Irujo confessa que el seu germà no l'ha convidat a passar la nit de Nadal amb la família

Cayetano Martínez de Irujo s'enfronta a un altre Nadal complicat. El genet està immers en els seus compromisos professionals en un intent d'evadir-se de la trista realitat que l'envoltarà d'aquí poc. La seva darrera aparició pública va ser el passat dilluns 20 de desembre, en un esdeveniment solidari organitzat per la Fundació Alalá i destinat a recaptar fons per a les zones menys afavorides de Sevilla.

Allà, el fill de la Duquesa d'Alba va confessar als mitjans com està la situació familiar, i va confirmar que continua tenint una relació nul·la amb els seus germans. Semblava que s'havia produït un acostament, però Cayetano Martínez de Irujo assegura que està completament sol.

Cayetano Martínez de Irujo i el seu Nadal en solitud

Queden pocs dies perquè comencin les festes nadalenques, que tornaran a reunir famílies al voltant de la taula. Tot i això, en el cas del fill de la duquessa d'Alba, seran molt diferents del que tenia planejat. Fa unes setmanes, va mostrar el seu descontentament amb els germans per no assistir al funeral que va organitzar a la seva mare, ara confirma la nul·la relació que tenen. L'acostament que semblava haver-se produït fa temps, finalment, no ha arribat a quallar.

La Duquesa d'Alba i alguns dels seus fills
Des que va morir la duquessa d'Alba, els germans no es parlen | GTRES

El comte de Salvatierra explicava que «Nadal res, serà normal, discrets i tranquils». «No aniré al Palau de Líria a celebrar-lo amb la meva família, jo no hi aniré, cadascú és a casa seva», afegia. Amb aquestes paraules, Cayetano Martínez de Irujo deixa clar que el distanciament és un fet i que encara no s'ha reconciliat amb la família. «No em reuniré amb ells aquest any, jo passaré el Nadal pel meu compte», explicava.

D'aquesta manera, els fills de la duquessa semblen haver decidit seguir amb les seves vides paral·leles. Tot i això, el genet va deixar clar quin és el problema que li prohibeix reunir-se amb la família. Les tensions han estat més latents amb el seu germà Carlos des de la mort de la seva mare.

De fet, afirma que no ha rebut cap invitació per celebrar el Nadal amb la resta dels seus germans, fet que considera «normal», ja que «ja es va veure amb la seva absència a la missa que va, oferir per la mare», recordava.

Cayetano no celebrarà la nit de Nadal amb la seva família

L'últim succés en què s'han vist immersos els seus germans, concretament el de Carlos Fitz-James Stuart, ha deixat a Cayetano Martínez de Irujo les coses clares. Que no assistissin al funeral en memòria de la seva mare ja el va defraudar, per això res ja no el sorprèn. «Jo estic totalment deslligat i és normal que no em convidin per Nadal, deslligat del palau, del meu germà i de la seva família», confessava. L'exmarit de Genoveva Casanova té clar que res l'uneix res als seus germans.

Mentre Cayetano Martínez de Irujo celebrarà el Nadal sol, el seu germà Carlos gaudirà d'una vetllada en família. La resta dels seus germans assistiran al sopar de la nit de Nadal, menys Jacobo que estarà amb la seva sogra a causa del seu delicat estat de salut. D'aquesta manera, Eugenia Martínez de Irujo i Narcís Rebollo estaran amb Tana Rivera i la resta de membres de la família. 

Sembla que la biografia que Cayetano va publicar fa temps continua pesant molt entre els germans. El que va explicar sobre la seva família no va agradar gens en el si de la mateixa, i encara n'està pagant les conseqüències. Tot i això, Cayetano segueix ferm i no sembla esperar un acostament.