Muntatge fotogràfic de Bigote Arrocet i Bárbara Rey.

El muntatge de Bárbara Rey i Bigote: ningú s'ho podia creure

Molts han qüestionat la credibilitat de la seva suposada relació amorosa

Bigoti Arrocet i Bárbara Rey han desfermat tots els rumors sobre una possible relació amorosa.

La bomba informativa va sortir ahir al matí, 21 de desembre, després que tots dos fossin els protagonistes d'un esdeveniment de la revista 'Madrid Magazin'.

La festa de Nadal organitzada per la directora de la publicació, Clara Tena, va comptar amb la participació dels dos personatges públics.

Es van dirigir a la trobada plegats i van posar junts al madrileny Hotel Wellington, encara que les imatges de la festa no van transcendir.

Tot i això, la suposada parella sí que va ser capturada passejant pels carrers de Madrid abans d'anar al lloc de l'esdeveniment. Van arribar i van marxar junts de l'hotel, sense amagar en cap moment la felicitat i la bona relació.

«Ens n'alegrem moltíssim perquè són dos grans professionals, dos grans artistes i van venir. Veure Edmundo feliç va ser, per a nosaltres, una cosa molt maca perquè es respirava una màgia increïble», declarava aquest matí Clara Tena a 'El programa de Ana Rosa'.

Bárbara Rey i Edmundo Arrocet junts pels carrers de Madrid.
Bárbara Rey i Edmundo Arrocet van ser enxampats junts pels carrers de Madrid. | EP

Després del que va passar, el mitjà 'InfoLujo' ha sorprès el públic amb una l'exclusiva. Es creu que la nova parella que hauria sorgit gràcies al programa de Telecinco 'Secret Story'.

Afirmen que el còmic hauria coincidit als platós de Telecinco amb la vedet, que en aquell moment anava a Mediaset per defensar la seva filla Sofia Cristo. La cantant concursava al costat de l'argentí-xilè i tots dos van tenir una bona relació que hauria estat l'inici de la suposada relació.

A partir de l'expulsió d'Arrocet del concurs, el seu apropament a Bárbara Rey s'hauria produït després de moltes hores parlant del programa. Sembla que ja fa gairebé tres mesos que estan junts i disposats a compartir la seva relació amb tothom.

La suposada relació de Bigote Arrocet i Bárbara Rey: realitat o muntatge?

Per verificar la informació, 'El programa de Ana Rosa' contactava aquest matí amb l'organitzadora de l'esdeveniment. Sense admetre els rumors ni oferir més detalls sobre l'assumpte, Clara Tena es limitava a parlar de la felicitat que transmetien junts.

«Bárbara és meravellosa. Més que espurnes, era màgia. Per mi, Edmundo Arrocet és com un far. Després de tot el que ha passat, veure aquesta brillantor d'alegria perquè estava amb Bàrbara... Jo hi veig màgia. Ells són molt discrets i no entrem en aquest tipus de detalls. Només puc transmetre que vam viure instants màgics», assegurava per mantenir la incògnita.

Bárbara Rey i Edmundo Arrocet
Bárbara Rey i Edmundo Arrocet han desfermat els rumors sobre una possible relació. | EP

Tot i això, les paraules de la directora de 'Madrid Magazin' desencadenaven una infinitat de dubtes entre els col·laboradors del programa. Lluny de donar credibilitat a la informació, alguns tertulians van deixar entreveure que era una estratègia per treure rèdit econòmic.

«Una vedet de veritat sempre troba a faltar els focus. Aquest és el moment en què està Bárbara. Amb ganes de focus i, tot sigui dit, de facturació», deia Alessandro Lequio intentant destapar un possible muntatge de la parella per vendre portades i exclusives.

Bigoti Arrocet dins un cotxe.
Bigoti Arrocet podria estar en una relació amb Bárbara Rey. | EP

Sofía Cristo nega la relació d'amor entre la seva mare i Bigote Arrocet

En cas que tot sigui un muntatge, podria ser que només fossin bons amics i estessin aprofitant la seva proximitat per enganyar la premsa.

De fet, la mateixa filla de Bárbara Rey ha desmentit la suposada relació amorosa l'ell amb el còmic.

«L'entorn més íntim és Sofía i jo hi acabo de parlar. M'ha dit: 'Tu saps bé que es coneixen des de fa molt, que va estar treballant al circ. Clara en deu tenir una altra visió.

Per descomptat, a mi no m'ho ha comunicat la meva mare i m'estranya perquè ens ho expliquem pràcticament tot. Només són amics', relatava la cantant segons paraules de la col·laboradora Cristina Tárrega.

Alguns dels tertulians de 'Ya es mediodía' es van reafirmar en aquesta idea. A més, van posar sobre la taula la possibilitat d'un muntatge a causa de la repercussió actual de Bárbara Rey.

Cal no oblidar que la vedet es troba al punt de mira pel seu suposat romanç amb el rei Joan Carles. En teoria, li hauria fet xantatge per obtenir 600 milions de pessetes.