Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva amb el rostre seriós i caminant pel carrer

Una amiga de Raquel Sánchez Silva trenca el silenci i revela com es troba

María Escoté ha parlat sense embuts sobre Raquel Sánchez Silva

Tot i que Mario Biondo va morir el 2013, fa gairebé nou anys, la seva mort continua perseguint qui era la seva parella, Raquel Sánchez Silva. Els pares de l'italià no s'aturaran fins a demostrar que la mort del fotògraf no va ser un accident, sinó un assassinat. Les estranyes circumstàncies que envolten la mort de Biondo mantenen la família en un calvari sense fi, que fa uns dies va analitzar el programa de Risto Mejide, 'Todo es verdad'.

La família de Mario Biondo continua atacant Raquel Sánchez Silva

Santina, la mare de Biondo, insisteix a culpar Raquel Sánchez Silva del tràgic succés, i assegura que sap més fets dels que va declarar en el seu moment. A més, la italiana va aportar dades noves sobre la investigació policial, que continua oberta a Itàlia. Així, sostenia que hi havia diversos responsables de la mort del seu fill que eren presents al domicili aquella fatídica nit.

Fotomuntatge de Santina D'Alessandro, mare de Mario Biondo, i la parella entre Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo
Santina D'Alessandro ha parlat diverses vegades contra Raquel Sánchez Silva | LND

Pel que sembla, els Biondo veuen impossible que Mario posés fi a la seva vida penjant-se amb un mocador, que seria la versió oficial emesa per la policia forense espanyola. «No va ser un suïcidi, i encara menys un accident. Tinc molt interès a puntualitzar-ho, perquè pel que fa a l'accident no consta en cap investigació espanyola i, molt menys, a Itàlia», assenyalava Santina.

A més, Santina insistia que, si bé el seu fill no es pot defensar, «té una família» que està disposada a arribar fins a les darreres conseqüències per descobrir la veritat. De fet, la mare de Biondo es va mostrar rotunda i va assegurar que «moltes persones ja accepten la nostra versió al nostre país». «No som els pares bojos, tenim proves», insistia la mare, que va aprofitar per retreure a Sánchez Silva la seva actitud intransigent.

Una amiga de Raquel Sánchez Silva desvetlla el seu estat

«Nosaltres, com a família», explicava Santina d'Alessandro, «no preteníem que Raquel fos vídua de per vida i portés dol». «El que ens va doldre moltíssim», segons exposava, «va ser que se n'anés a Formentera una setmana després del funeral». Per això, l'acusen de ser «mentidera», «freda» i «egoista», entre moltes altres coses. «Quan es menteix en un interrogatori és que es té alguna cosa a amagar. El 2016, quan vam demanar la reobertura del cas a Espanya ella s'hi va negar», retreia la mare.

La família és pregunta per què Raquel va actuar així. Així, no asseguren que sigui una assassina, però denuncien que els comportaments els han deixat «atònits». «Si les coses haguessin estat clares des del principi, no estaríem aquí», aclaria la mare, que deixava entreveure que, «si els jutges de Palerm han vist alguna cosa tèrbola i han obert un expedient, per alguna cosa serà…».

De fet, la mare de Mario Biondo apuntava que el seu fill hauria descobert que la presentadora li havia estat infidel dies abans de la seva mort. Això, a banda de la indiferència mostrada en intentar demostrar que hi havia alguna cosa estranya al tràgic final del càmera. Creuen que el jove «va descobrir una cosa molt grossa que va provocar que el matessin».

Aquests rumors han provocat atacs constants que assetgen la periodista, que fins i tot s'hauria plantejat prendre mesures legals. Sánchez Silva va deixar clar que volia oblidar el tràgic succés com més aviat millor, i fins i tot, va aconseguir refer la seva vida i formar una família. Ara, enfocada a la seva feina, rep aquestes acusacions com un autèntic gerro d'aigua freda, encara que sempre ha preferit mantenir-se al marge de tot. Malgrat que ella es nega a pronunciar-se, alguns amics seus han parlat d'ella.

Imatge de Raquel Sánchez Silva agenollada davant la tomba de Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva als peus de la tomba del marit | GTRES

En concret, una amiga i companya de la presentadora de 'Maestros de la costura', María Escoté, ha explicat sense embuts com ha afectat Sánchez Silva que vuit anys després de la mort del seu difunt marit se segueixi especulant que podria haver estat un homicidi. «Acabem de gravar la nova temporada, i de Raquel només en diré que ha fet una temporada meravellosa», confessava Escoté.

Malgrat que no va voler entrar en detalls sobre com es troba en aquests moments delicats, va deixar clar que «és una professional com la copa d'un pi». De fet, Escoté va assegurar que Sánchez Silva «és una de les meves millors amigues i l'admiro i l'estimo moltíssim», afegia Escoté, que va demostrar públicament el seu afecte i suport a la presentadora.