Primer pla de Christian Gálvez

Nou revés per a Christian Gálvez poc després de quedar-se solter

El presentador ha rebut una notícia que li ha robat la il·lusió

Christian Gálvez, presentador de Telecinco, és al punt de mira perquè un mitjà de comunicació molt famós ha revelat el seu gran secret. Ha estat més d'una dècada casat amb Almudena Cid, una gimnasta olímpica que té una reputació excel·lent. No obstant això, aquesta història d'amor s'ha acabat i han pres camins per separat.

El de Móstoles sempre ha sigut molt discret amb la seva vida privada, però aquesta vegada no ha pogut fer res per a frenar l'escàndol. Tothom parla del mateix: de la ruptura amb Almudena i de les causes que l'han provocat. De moment, cap periodista ha aconseguit parlar amb els protagonistes de la notícia, però sí amb l'entorn del comunicador.

Christian Gálvez i Almudena Cid posen somrients amb gest de petó a la galta
Christian Gálvez i Almudena Cid semblaven una parella idíl·lica | Instagram: @almudenacid

Gálvez, segons fonts properes a ell, està centrat en la feina i potser ha descuidat la relació amb Cid. Suposadament ha estat ella qui ha pres la decisió, tot i que ell hi estava d'acord i no ha posat cap impediment. Segons informa 'Sálvame', el divorci es produirà «en termes amistosos».

Almudena Cid va ser una de les esportistes més famoses del moment, i quan va començar la relació amb Gálvez, es va convertir en un personatge molt buscat. Semblaven la parella perfecta. De fet, mai han tingut cap problema important. L'únic que ha passat és que el presentador està immers en projectes professionals que malauradament no funcionen.

Gálvez va rebre una oferta de Mediaset per a gravar un programa amb el propòsit de recórrer l'art present a la geografia espanyola. El comunicador és un apassionat de la història i del món de l'espectacle, així que aquest seria el seu espai estrella. No obstat això, ha rebut una mala notícia: el projecte televisiu no tindrà gaire protagonisme.

Christian Gálvez, assenyalat: «Problemes de convivència»

Christian ha estat una temporada lluny de la petita pantalla perquè l'espai que presentava, 'Alta tensión', no ha funcionat bé. Durant aquest temps ha estat gravant els episodis del seu nou programa, 'La belleza nos une', que s'estrenarà aquest, diumenge 26 de desembre. En contra del que pensava el comunicador, Mediaset emetrà aquest espai en una franja horària poc transitada.

L'ex d'Almudena Cid estava molt il·lusionat amb 'La belleza nos une', ja que per fi podria fer ús dels seus grans coneixements. Té una àmplia formació com a historiador. De fet, ha escrit diversos llibres que han esdevingut fenòmens literaris. Malauradament, però, el seu nou projecte s'emetrà a Cuatro, en lloc de Telecinco, i no està tenint gaire promoció.

Fonts properes al presentador han parlat amb la premsa, i confirmen que està passant un moment força convuls. Suposadament tenia «problemes de convivència» amb Almudena, per això s'ha vist obligat a fer camí en solitari. Tot i això, s'han separat de mutu acord, així que han signat un pacte de no-agressió.

Christian Gálvez perd poder a Telecinco

El comunicador pensava, o almenys això havia sortit publicat, que el seu nou projecte, 'La belleza nos une', s'emetria a Telecinco. Al seu dia, Gálvez era una de les persones de la cadena que més audiència generava, però ara tot ha canviat. Des que va perdre 'Pasapalabra', espai que el va catapultar a la fama, no ha tornat a ser el mateix.

Segueix treballant a la petita pantalla, però els seus caps no han trobat un espai que encaixi amb ell a la perfecció. Tothom confia que a Cuatro tindrà més sort, malgrat que la cadena no estigui promocionant 'La belleza nos une'. El primer episodi del programa s'emetrà aquest diumenge, 26 de desembre, a les dotze de la nit.