Letícia, Felip VI, Joan Carles I, la infanta Sofia i la princesa Elionor

Tensió a la Zarzuela: «Dormia a l'habitació del rei i no paraven en tota la nit»

Pilar Eyre ha revelat detalls ocults de la relació de l'emèrit amb Bárbara Rey

Bárbara Rey torna a estar en boca de tothom en una setmana molt convulsa per a ella i per a Joan Carles I.

Recentment, el rei emèrit ha sigut fotografiat per Diego Arrabal amb d'una dona a Abu Dhabi, i la vedet, per la seva banda, ha protagonitzat molts titulars a la premsa del cor. No només perquè presumptament ha comparegut davant del Senat per a parlar sobre la relació que va tenir amb el pare de Felip VI, també per la suposada història d'amor que ha iniciat amb Bigote Arrocet.

L'ex de María Teresa Campos i la mare de Sofía Cristo haurien començat una relació després de diversos mesos d'amistat, sorgida arran del concurs 'Secret Story'.

Fa poc van anar junts a una festa organitzada per Clara Tena, directora de la revista 'Madrid Magazine', i de seguida van començar a circular els rumors. De moment, però, ells es neguen a confirmar la notícia, i algunes fonts, entre les quals hi ha la filla de la vedet, assenyalen que només són amics.

Bárbara Rey i Edmundo Arrocet
Bárbara Rey i Edmundo Arrocet podrien haver iniciat una relació sentimental | EP

No obstant això, també hi ha molta gent que creu que és un muntatge. Tot, amb l'objectiu d'aprofitar la repercussió mediàtica que Bárbara Rey està tenint per la relació que va tenir fa anys amb l'emèrit.

«Una vedet de veritat sempre troba a faltar els focus. Així està Bárbara ara mateix: amb ganes de focus i, tot sigui dit, de facturar», deia Alessandro Lequio a 'El Programa de Ana Rosa'.

Els detalls més íntims de la relació entre Bárbara Rey i Joan Carles I

Aprofitant l'enrenou mediàtic, la periodista Pilar Eyre ha volgut aprofundir en el tema i revelar alguns detalls ocults de la relació de Bárbara Rey amb l'emèrit.

La comunicadora, que està especialitzada en la monarquia, ha aprofitat l'última columna que ha escrit a 'Lecturas' per a aportar noves informacions a tot el que ha transcendit els últims quaranta anys.

Segons Eyre, Bárbara i Joan Carles s'haurien conegut a mitjans dels anys setanta gràcies a la mediació d'un polític molt conegut. Parlem d'Adolfo Suárez, que aleshores era president del Govern i els va fer d'alcavot.

Joan Carles I en una plaça de toros
Joan Carles I ha tingut moltes amants | GTRES

«Senyor, us presento una amiga, Bárbara Rey. És de Totana i és actriu, però té molta classe». Aquestes haurien estat les paraules de la figura més emblemàtica i decisiva de la Transició democràtica espanyola.

Immediatament, Bárbara i Juan Carlos es van enamorar. Sobretot la vedet, a qui la fletxa de Cupido va tocar instantàniament i «va caure enamorada» sense poder-ho evitar.

Des d'aquell dia, van coincidir en altres esdeveniments i es reunien clandestinament en llocs privats per a tenir intimitat.

Pilar Eyre parla de les trobades íntimes del rei emèrit amb Bárbara Rey

Sempre que podia, el llavors monarca, s'escapava la casa que Bárbara tenia a Boadilla del Monte (Madrid). La vedet sempre el convidava quan els fills eren a casa del seu pare, Ángel Cristo.

«Dissabte a la nit, hivern de 1994. Al xalet de Bárbara Rey, el Vega Sicília està a 17 graus. Ha tret dues copes i un plat de Jabugo. Els Cohiba, a la caixeta metàl·lica [...]. Està sola, esperant el seu estimat […]. És el seu amor des de ja fa setze anys, és el rei d'Espanya», relata Pilar Eyre amb aquest estil narratiu tan singular que té.

Les trobades eren freqüents, i a vegades, fugaces. No sempre tenien gaire temps, i aprofitaven per estar junts «dues o tres hores al xalet d'un amic, a prop de la Zarzuela».

La reina Sofia i el rei Joan Carles sortint d'un cotxe
La relació de Joan Carles i Sofia ja estava trencada quan ell va començar amb Bárbara Rey | GTRES

A més, la periodista assenyala que Bárbara moltes vegades acompanyava Joan Carles de viatge i es colava amb total discreció als hotels on s'allotjava. «Dormia a l'habitació del rei i no paraven en tota la nit», afegeix Eyre.

La relació anava vent en popa, però tot es va torçar amb l'aparició de Marta Gayá a la vida del monarca. Segons explica Pilar Eyre, Bárbara «volia ser l'única amant, i n'hi havia moltes més».