Primer pla de Carmen Sevilla somrient molt feliç

La família de Carmen Sevilla, trencada després de confirmar la pitjor notícia

A la llum el veritable motiu pel qual va acabar l'amistat de Carmen Sevilla i Norma Duval

Carmen Sevilla ha tornat a estar al punt de mira dels mitjans per una raó. En aquesta ocasió, el seu delicat estat de salut no n'és el motiu, sinó un altre de molt diferent. I és que, en el moment en què va saltar la notícia que l'artista patia una malaltia greu, la veritat és que el seu nom s'ha trobat constantment en boca de tots els mitjans.

Va ser l'any 2009 quan la sevillana va ser diagnosticada d'Alzheimer, una informació que no va confirmar fins a l'any 2012. Durant un temps, l'actriu va continuar portant totalment una vida normal fins que va començar a patir problemes seriosos a causa d'aquesta malaltia degenerativa.

Per això, tan sols uns anys després, concretament el 2015, va haver de ser ingressada en una residència a Aravaca (Madrid), on continua vivint actualment, ja que el seu estat de salut va empitjorar de manera considerable.

Així mateix, des que hi és internada, Carmen Sevilla ha rebut una infinitat de visites per part dels seus amics més propers. Això sí, qui no ha aparegut pel centre sanitari encara és Norma Duval, que sempre ha afirmat tenir una relació molt especial amb la cantant. Ara s'ha descobert la trista raó del perquè la presentadora no ha anat a veure l'actriu.

Imatge de Carmen Sevilla somrient mirant a càmera
La salut de Carmen Sevilla continua sent un secret | Cedida

D'amigues a desconegudes: la relació actual de Carmen Sevilla amb Norma Duval

És ben sabut que la relació entre Carmen Sevilla i Norma Duval sempre ha estat molt estreta. I és que totes dues, abans que la cantant comencés a patir les conseqüències de la seva malaltia, dinaven juntes almenys una vegada a la setmana.

Per descomptat, la catalana la considerava com una mare i el fill de Carmen Sevilla, Augusto Algueró, com un germà. Tot i això, només començar els seriosos problemes de salut de la presentadora de Telecupón, la col·laboradora no va poder aconseguir acomiadar-se i ni tan sols anar-la a visitar en alguna ocasió.

La raó? Que el mateix fill de Carmen Sevilla hauria prohibit que l'actriu visités la mare. Sens dubte, una determinació dràstica que Algueró hauria pres per un gest que va fer Duval i que no li hauria agradat res.

Segons va explicar fa uns dies la catalana, Agripina, la dona que va cuidar Carmen Sevilla, podria haver estat el detonant de la mala relació amb el fill de l'artista. I és que tal com va confessar, la relació entre l'exdona de José Frade i Agripina era tan bona que fins i tot aquesta última va decidir deixar de treballar per a Carmen Sevilla per començar a col·laborar amb Duval.

En el moment de la mort de la dona en qüestió, la presentadora va prendre la decisió que les cendres d'Agripina descansessin amb la dels seus pares, a casa seva.

Una determinació que no hauria agradat gens al fill de Carmen Sevilla, ja que no hauria estat consultat. Després d'això, Algueró va trencar tot vincle amb la catalana. Per això el compositor no vol que Duval tingui contacte amb la seva progenitora, cosa que ha provocat que la relació entre elles sigui nul·la.

Primer pla de Norma Duval.
La dona de Matthias Kühn té prohibit visitar Carmen Sevilla | Europa Press

La crida de Norma Duval per poder visitar Carmen Sevilla

D'altra banda, l'amiga de Carmen Sevilla ha aprofitat també per demanar públicament al fill de l'artista que li permeti visitar-la a la residència on està ingressada.

«Jo l'any 2015 vaig demanar a Augusto que em deixés veure la seva mare perquè jo vull acomiadar-me'n. I no tinc resposta», començava dient amb la veu completament trencada per l'emoció.

«Des d'aquí li faig una crida perquè deixi acomiadar-me de Carmen Sevilla. Vull veure-la i abraçar-la. No vull acomiadar-me davant d'un taüt», tancava sobre això.