Primer pla de Risto Mejide.

Risto Mejide es posiciona políticament i deixa en xoc al seu públic

Risto Mejide sorprèn tothom amb les seves últimes declaracions

Si hi ha alguna cosa que caracteritza Risto Mejide és que, no té pèls a la llengua quan es tracta de donar la seva opinió. El presentador ha sabut molt bé com explotar el seu costat més polèmic i no hi ha dubte que ha trobat el seu lloc a la televisió. Ara, l'ex de Laura Escanes ha tornat al focus de la polèmica amb les últimes declaracions sobre les informacions de la dona del president Pedro Sánchez.

Risto Mejide ha aconseguit convertir el seu programa, Todo es mentida, en un format innovador i que recull grans dades d'audiències. I és a través d'ell on el presentador mostra sense cap pudor les seves opinions sobre els temes d'actualitat, i moltes vegades això el posa en alguna polèmica.

Risto Mejide revoluciona les xarxes amb els comentaris sobre Begoña Gómez

La dona de Pedro Sánchez, Begoña Gómez, ha estat protagonista d'algunes teories a Internet que tenen molt poc a veure amb la realitat. I des del programa de Risto Mejide, Todo es mentira, el presentador ha volgut posicionar-se i trencar una llança a favor de Begoña.

Foto de Risto Mejide.
Risto Mejide es pronuncia sobre la teoria de Begoña Gómez | CatalunyaDiari

«Una nova teoria conspiranoica, o més ben dit, una barbaritat absolutament delirant. Aquesta teoria ha aconseguit el que és impensable: que Irene Montero i Macarena Olona coincideixin», explicava el presentador abans de posar en situació l'espectador.

Era Mariló Montero qui s'encarregava de revelar de què es tractava aquesta teoria que afectava de ple la dona del president:

«Hi ha una teoria negacionista d'extrema dreta que qüestiona la sexualitat de Begoña Gómez», va revelar la periodista davant de la sorpresa de Risto Mejide.

Risto no va dubtar a mostrar el seu espant davant de la notícia, i es va pronunciar: «Això és absolutament delirant», va sentenciar Mejide. Montero va continuar: «A més, l'acusa de tenir vincles amb el narcotràfic marroquí».

El presentador va aprofitar el seu programa com a altaveu per denunciar aquest tipus de comportaments a certs mitjans de comunicació. Una resposta que va ser molt aplaudida a les xarxes socials, per sortir en defensa de Begoña:

Foto de Risto Mejide.
El presentador no té problemes en donar la vostra opinió | GTRES

«És trist, és molt trist, que aquest tipus de declaracions acabin esquitxant tots els mitjans, inclòs aquest, no m'excusaré. Però és que cal denunciar que aquesta gent segueixi dient aquestes barbaritats», sentenciava.

«Es pot atacar algú per les seves decisions, per la seva política, per la seva acció de govern i és perfectament lícit, i és fins i tot sa. Ara bé, dir aquesta barbaritat que s'ha dit sobre la persona que, a més, no és ni tan sols el president del Govern em sembla una cosa inacceptable» asseverava Mejide.

Risto Mejide i la seva nova etapa

El 29 de novembre passat, el publicista feia 48 anys, en un moment força convuls. Risto Mejide compartia amb els seus seguidors a Instagram una publicació on parlava del moment en què es trobava. Hi assegurava que «el millor estava per venir».

A més, en aquesta publicació aprofitava per donar gràcies per tot allò que la vida li havia donat:

«Una família que m'estima i que em recolza, dos fills que són els meus veritables i únics amors. Amics fidels i lleials que són els millors. Una professió que és la meva passió i amb què aprenc i gaudeixo cada dia», escrivia el presentador.

Després de la seva ruptura amb Laura Escanes el mes de setembre passat, el publicista assegura que encara li queda molt per descobrir. I sobretot, com ell remarca al post: «estimar sense pressa».