Carlota Corredera

Carlota Corredera reapareix sense el seu marit i confirma els pitjors presagis

Carlota Corredera treu el seu millor somriure tot i no estar vivint un bon moment professional

Carlota Corredera reapareix sense el seu marit a un esdeveniment important organitzat per Mediaset. És un sopar de presentadors de Telecinco amb motiu del Nadal. Tota una tradició que ha congregat les cares més conegudes d'aquest gegant de la comunicació.

La nova garrotada de Carlota Corredera

Aquest 28 de novembre, les instal·lacions de Telecinco es vestien de gala per acollir els presentadors d'aquesta cadena. Passar una bona estona i brindar pels èxits passats i futurs. Toñi Moreno, Risto Mejide, Ion Aramendi, Jesús Vázquez, Christian Gálvez o Marta Flich van ser alguns dels convidats.

Però, una de les assistents no estava tan feliç com hauria de fer. Ens referim a Carlota Corredera. Al març d'aquest any, la presentadora donava la sorpresa i anunciava la seva sortida de Sálvame.

Carlota Corredera acudeix al sopar de Nadal de Telecinco
Carlota Corredera acudeix al sopar de Nadal de Telecinco | GTRES

Desprésdemésdedeuanysdededicar-sealprograma,lapresentadoravaprendreladecisiódedeixar-hopercentrar-seenelsseusprojectespersonals.Per descomptat, lanotíciavaprovocar ungran impacte entreelsseguidorsdeSálvame.

Carlota Corredera s'haviaconvertitenunafiguraindispensabledelformatdurdavantelsúltimsanys. Elseuestildirecteilasevarelacióambel públic va fer d'ella unadelespresentadoresamés estimades delprograma.

La nova aposta professional de Carlota Corredera era ¿Quien es mi padre?. L'objectiu d'aquest programa era donar a conèixer les històries dels fills il·legítims d'homes molt coneguts del panorama espanyol.

La presentadora es mostrava tremendament emocionada amb aquest 'repte apassionant'. «Només espero estar a l'alçada de l'increïble treball que ha realitzat l'equip, que ha fet veritable artesania audiovisual per recrear la història de cerca de respostes d'aquests fills de personatges famosos no reconeguts», afirmava poc abans de l'estrena.

Carlota Corredera presentant ¿Quien es mi padre?
Carlota Corredera presentant '¿Quien es mi padre?' | Telecinco

I també afegia: «Crec que aquest programa era necessari, no només com una oportunitat que els espectadors puguin escoltar el drama vital d'aquestes persones, les seves mares i el seu entorn proper, sinó també perquè es donarà resposta a moltes preguntes que fins i tot ara estaven sense respondre».

Aquestaoportunitateraunimportantsaltprofessionalperalaperiodista.La raó és quees posava,de nou, al capdavant d'unprogramadel 'primetime'delacadena. Tot i això, l'alegria va durar poc per a la gallega.

A mesura que han passat les setmanes, el format ha anat en decadència d'audiència. Tant és així que Telecinco ha optat per eliminar-lo completament de la graella televisiva. D'aquesta manera, el flamant retorn de Carlota Corredera s'ha diluït del tot.

Tot sembla indicar que el seu èxit professional només pot estar lligat a Sálvame. Es plantejarà Carlota Corredera tornar després d'aquest fracàs?

Tot i aquest contratemps, Carlota Corredera no ha volgut perdre l'oportunitat de reunir-se amb els companys de professió. Amb un 'look' sobri i elegant en blanc i negre va fer la seva aparició davant dels mitjans que l'esperaven fora del recinte.

El sopar de Nadal de Telecinco va estar marcat per la presència de personatges que, com Carlota Corredera, segueixen vinculats a la cadena. Tot i no tenir un projecte en aquests moments. Tot i això, el que més va sorprendre no va ser això, sinó l'absència d'una de les màximes protagonistes de Mediaset.

És el cas de Belén Esteban. La de Paracuellos va deixar molt clar que no assistiria a aquesta celebració com a manera de protesta. I és que a Belén no li agrada gens com la cadena està gestionant el tema de la mort de Bernardo Pantoja.