Imatge de Jorge Pérez.

Jorge Pérez no pot amagar les seves verdaderes intencions: «Fa mala olor»

Jorge Pérez podria haver planificat tot el que ha passat amb Alba Carrillo

Jorge Pérez segueix acaparant l'interès mediàtic després d'haver estat enxampat fent-se un petó amb Alba Carrillo. La notícia va saltar dissabte passat a Fiesta i el model va acabar reconeixent haver fallat a la seva dona. L'enrenou va ser màxim i els seus protagonistes es mantenen a la corda fluixa mentre estan sent qüestionats als platós de televisió.

Tot i això, ha sortit a la llum una teoria que esquitxa de ple a l'exguardia civil i, especialment, a la seva dona. Pel que sembla tot l'escàndol es podria haver organitzat per cridar l'atenció i fer que Alícia guanyés protagonisme de cara a nous projectes professionals.

El veritable pla de Jorge Pérez

Jorge Pérez sempre s'ha caracteritzat per ser un col·laborador de baix perfil. La seva victòria a Supervivientes 2020 el va llançar a la televisió, però sempre ha procurat estar al marge de polèmiques. Per això, a molts els sorprèn el que ha passat amb l'Alba en una festa plena de gent i amb càmeres gravant.

Jorge Pérez durant la promoció del programa de televisió 'Supervivientes' a Madrid
Jorge Pérez podria haver accedit a fer un muntatge | GTRES

Qui coneix de veritat el model, afirma que està destrossat i que l'únic que importa és reconquerir la seva dona. Alícia, per la seva banda, segueix reclosa a casa seva pronunciant-se només a les xarxes on han augmentat de forma considerable els seus seguidors.

Una notorietat i una exposició que podrien amagar la realitat de l'escàndol. Segons Miguel Frigenti, hi ha coses que no li quadren i «l'assumpte fa mala olor». Mitjançant un missatge de Twitter on el col·laborador ha analitzat els fets, Frigenti deixa clara la seva opinió.

«La posada en escena és evident: no té cap sentit (per molt content que hi vagis) que facis certes coses en una festa», comença dient. Miguel afirma de manera categòrica que el que ha passat no hi ha qui se l'empassi, tret que «el que vols es que la teva dona surti a la palestra».

«Ningú sabia qui era la dona de Jorge Pérez i ara ella es mostra encantada emplaçant els seus seguidors a unes declaracions a Instagram», afegeix. «Fa pudor a quilòmetres», sentencia. Per al tertulià és clar que Alba només ha estat «l'instrument», per situar el matrimoni «a primera línia».

La dona de Jorge Pérez queda retratada

Jorge Pérez continua flagel·lant-se pel que va passar a la festa organitzada per la productora del seu programa. Davant de tots es mostra penedit mentre proclama el seu amor per Alícia de qui només desitja el perdó.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez hauria utilitzat Alba per fer que la seva dona adquireixi fama | Instagram: @jorgeperezdiez

Els mitjans de comunicació s'han traslladat fins al domicili de la parella per intentar obtenir les primeres imatges i declaracions de la dona de Jorge. De moment, ella ha optat per tancar-se a casa i només parlar al compte d'Instagram.

Un fet que ha cridat molt l'atenció de Frigenti, que afirma que Alícia està encantada de ser el focus d'atenció. «Tot el dia que puja stories al seu Instagram, si no està gaudint amb la notorietat que li aporta aquesta història fa veure el contrari», publica.

«Dona les gràcies com si fos una estrella de cinema o una influencer de moda», finalitza el col·laborador de Sálvame . Tot i això, ell no és l'únic que opina que la dona de Jordi vol cridar l'atenció.

Amb el càsting de Supervivientes 2023 obert, hi ha qui apunta que el matrimoni podria haver orquestrat tot per guanyar fama. En aquest cas, per fer que tots es fixin a Alícia com a possible candidata a saltar de l'helicòpter.

Uns rumors dels quals també es van fer ressò a Sálvame anant en contra aquells que titllaven el que havia passat com un muntatge. El que és clar és que s'acosten moments molt complicats per al matrimoni, que lluita per superar aquest sotrac en la seva relació.