Fernando Simón en primer pla amb les banderes espanyola i europea al darrere

La família de Fernando Simón que no veuràs en el programa de Jesús Calleja

L'expert ha rebut el suport incondicional dels seus familiars en els moments més difícils

Fernando Simón s'ha convertit sens dubte en un dels personatges més populars del moment. L'expert passarà a la història de les nostres vides sent la cara visible de la gestió de la pandèmia. Molts l'han criticat i molts altres l'han lloat. El que és clar és que l'epidemiòleg és una de les persones més importants del nostre país.

Precisament Fernando Simón serà un dels convidats més especials de 'Planeta Calleja'. En el programa li confessarà a Jesús Calleja molts aspectes ocults de la gestió de la pandèmia, així com s'aventurarà a fer pronòstics sobre el que passarà en el futur. El coronavirus ha marcat la vida d'aquest epidemiòleg. El que molta gent desconeix d'ell és el seu entorn més familiar i privat.

Seran moltes les incògnites que esclareixi Fernando Simón a 'Planeta Calleja', però ara és quan realment sabem què hi ha darrere d'ell. És clar que per a l'expert han estat uns mesos molt durs, i a més encara queda molt per venir. És per això que Fernando Simón ha rebut el suport incondicional de tota la seva família. 

Fins al moment cap membre del seu nucli familiar ha sortit a la llum, però el que és clar és que en l'ombra estan ajudant molt psicològicament al director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries.

La família de Fernando Simón, el seu millor suport

La seva dona, a més, és una de les persones més destacades en el seu camp. María Romay-Barja és una científica especialitzada en malalties tropicals. Actualment és Community mànager de la Xarxa de Recerca Cooperativa en Malalties Tropicals (Ricet) de l'Institut de Salut Carles III. No només és el seu gran suport moral, sinó que també ha pogut ajudar al seu marit en aquesta situació absoluta de descontrol. El matrimoni està molt unit.

L'epidemiòleg i la seva esposa tenen tres fills, fruit dels seus més de 20 anys de matrimoni. Per a Simón, el més important és deixar un bon llegat de saviesa i coneixements als seus fills, de la mateixa manera que els seus pares ho van fer amb ell. 

El seu amor per la professió ve d'herència, ja que el seu pare era un prestigiós psiquiatre llicenciat en Medicina. A 'Planeta Calleja' es descobriran diversos dels aspectes més íntims de l'expert, així com veurem la seva faceta més aventurera.

Fins ara la seva família ha estat sempre en un segon pla, però la realitat és que els seus han estat un gran suport durant aquest temps tan complicat per a ell.