Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

La nova passa que ha fet Mila Ximénez en la seva lluita contra el càncer

La col·laboradora ha acudit a una visita mèdica amb la seva filla Alba

Encara que ha tornat al seu lloc de feina i ha reprès la seva vida amb la normalitat més tranquil·la possible, Mila Ximénez continua batallant contra el càncer de pulmó que va anunciar el passat mes de juny.

La col·laboradora de televisió ha acudit a una nova revisió mèdica al costat de la seva filla, Alba Santana, qui s'ha convertit en major pilar durant aquests complicats mesos. 

La sevillana rep el tractament a l'Hospital La Luz de Madrid, on ha assistit durant els últims dies perquè li facin un seguiment de l'evolució de la seva malaltia. 

Un dur procés al costat de la seva filla

Tot i que és una lluita molt dura i complicada, Mila Ximénez està prenent-se aquesta etapa de la seva vida amb un gran positivisme i optimisme, fet que l'ajuda a afrontar amb més facilitat les adversitats que es puguin presentar.

Encara que la seva filla resideix a Amsterdam, Holanda, el mes de juny passat va decidir viatjar a Espanya per a acompanyar a la seva mare en aquesta batalla tan difícil i des de llavors no s'ha separat d'ella ni un segon i s'ha convertit en el seu millor suport. I així ho ha demostrat, acompanyant-li en absolutament totes les visites amb el metge. 

Mila y su hija, Alba, en su llegada al hospital para la revisión médica de la colaboradora
Mila i la seva filla Alba arribant a l'hospital | GTRES

Ara, ambdues han acudit a una nova revisió a l'hospital, a la qual han assistit portant les màscares obligatòries i lluint un 'look' molt còmode per a la visita. Mila ha apostat per una faldilla àmplia i un jersei molt fi en tons terra, mentre que Alba ha triat 'leggins' i una dessuadora en tons liles. 

El missatge de Mila a aquells que qüestionen la seva malaltia

Tot i que la col·laboradora de televisió va agrair als mitjans de comunicació, amb qui sempre ha estat molt solidària i ha revelat com es troba, aquesta vegada s'ha negat a fer cap declaració sobre el seu estat de salut. 

Són moltes les persones que posen en dubte la seva malaltia, i encara que no li fan mal, no és plat de bon gust qüestionar una malaltia tan greu com el càncer. «L'única cosa que em lesionaria és que m'esborressin el somriure i les ganes de lluitar. Això seria regalar-li les meves forces. I aquest és el meu tresor».

«De totes maneres, no puc oblidar als que em maneu la vostra energia. Les absorbeixo amb fruïció. Un milió de gràcies i abraçades infinites», va escriure en una publicació en les seves xarxes socials.