Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Mila Ximénez

La família de Mila Ximénez aclareix si Antonio David era benvingut al funeral

Alguns tertulians asseguren que la col·laboradora no tenia relació amb l'exmarit de Rociíto

El documental que Rocío Carrasco ha protagonitzat a Telecinco ha dividit el país en dos bàndols. Hi ha els que confien en la seva paraula i els que consideren que Antonio David és la veritable víctima del drama.

L'antic col·laborador de Jorge Javier Vázquez porta tres mesos exiliat dels mitjans de comunicació. Molts periodistes s'han adonat de les seves mentides i es neguen a tornar a donar-li veu.

No obstant això, els seus defensors han demostrat que les proves aportades per Rociíto tenen molts matisos. Aquest és el motiu pel qual algunes plataformes s'han posat en contacte amb ell per a convèncer-lo que torni a primera línia.

Només ha concedit una entrevista a un canal de Youtube, però es nega a treballar de nou a la premsa del cor. Té diverses ofertes sobre la taula d'algunes marques que volen que patrocini els seus productes.

Això vol dir que la seva imatge pública està millorant per moments. Això no obstant, es manté fidel a la seva voluntat de romandre a l'ombra.

Únicament ha incomplert els seus principis per a donar-li l'últim adeu a la seva amiga Mila Ximénez. L'escriptora ha deixat orfe el món de l'espectacle i tots els seus companys lamenten que hagi mort.

Molts mitjans van criticar l'atreviment de l'exgendre de 'la més gran'. Van considerar inoportú que es presentés a la vetlla de la sevillana, ja que està en plena guerra amb l'equip de 'Sálvame'.

Els familiars de la morta han fet un pas endavant per a aclarir la polèmica. Segons informa el diari 'La Razón', la mare d'Alba Santana va deixar una llista escrita amb les persones que volia que estiguessin al funeral.

Flores era una d'elles, així que ningú hauria de retreure res. Hi ha la possibilitat que Rociíto estigui molesta amb aquest detall, ja que en el passat va tenir molta relació amb Mila Ximénez.

El problema és que Mila va coincidir amb el seu íntim enemic a 'GH VIP' i va decidir apostar per la seva veritat. Tot fa pensar que la col·laboradora li donava suport durant l'huracà Carrasco.

 

La veritable relació de l'escriptora i l'exmarit de Rociíto

Carmen Borrego i Terelu Campos, íntimes amigues de l'hereva de la Jurado, han intentat embrutar la relació d'Antonio David amb Ximénez. Segons han donat a entendre, la sevillana estava a favor del moviment generat després de 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva'.

Tanmateix, la seva família sembla que no està d'acord amb aquesta versió. Van decidir que l'exguàrdia civil estigués al funeral, i aquest va estar parlant molta estona amb Alba Santana.

És probable que les Campos no estiguin sent del tot sinceres. No hi ha res confirmat, però gran part del públic no confia en el seu testimoni.

Potser Mila no tenia força per opinar sobre el drama de Carrasco, així que no tindria cap raó per enfrontar-se al suposat botxí d'aquesta. Prova de tot això és que van mantenir contacte fins al final i ella volia que li pogués donar un últim adeu.

Seguint les informacions que han sortit publicades, Flores va evitar coincidir amb els seus antics companys de 'Sálvame'. Així doncs, va aparèixer al tanatori a última hora i va intentar no cridar l'atenció, però va ser una tasca impossible.

La gent que hi havia a la porta no va dubtar a victorejar el seu nom entre aplaudiments i elogis. Aquest gest ha despertat el malestar dels aliats de la nova reina del feminisme.

José Antonio Avilés, comentarista de 'Viva la vida', assegura que té informació que culpabilitza el pare de Rocío Flores. Segons li han explicat, Antonio David va comentar que desitjava aparèixer al funeral per a cridar l'atenció.

Hem de recordar que la credibilitat del tertulià sempre està en dubte, ja que no seria la primera vegada que manipula una notícia. L'únic que està clar és que la família Ximénez va rebre amb els braços oberts l'antic empleat de Telecinco.