Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Rocío Carrasco seria amb pendents llargs, Olga Moreno seria amb samarreta marró i un emoji de sorpresa

La família d'Olga Moreno descobreix que Rocío Carrasco estava explicant la veritat

Surt a la llum un fet que revela que Olga Moreno i el seu entorn estan patint allò que Rocío Carrasco va viure

La relació entre Olga Moreno i Antonio David Flores ha estat tema de nombrosos titulars des de fa temps. Recentment, però, ha aconseguit un punt àlgid a causa de revelacions impactants.

Muntatge d'Antonio David Flores i Olga Moreno mirant-se seriosament sobre un fons fosc amb una explosió al mig
Olga Moreno i Antonio David travessen un moment complicat | catalunyadiari.com, Europa Press

Una internauta ha revelat detalls crucials sobre els problemes de custòdia entre Olga Moreno i Antonio David Flores. Així, s'aclareixen noves dades sobre les afirmacions de Rocío Carrasco respecte a les dificultats que va tenir amb ell per la custòdia dels seus fills. És a dir, que ara la família de la sevillana ha comprovat que aquella no mentia quan va explicar les traves que el seu ex li havia posat en aquest aspecte.

El clan d'Olga Moreno descobreix que Rocío Carrasco no mentia sobre Antonio David

Olga Moreno es troba al centre d'una disputa de custòdia amb la seva exparella Antonio David Flores, tal com ja va avançar fa dies Belén Esteban. Pel que sembla, la custòdia de la filla que tenen en comú, Lola, ha estat motiu de múltiples desacords.

Suposadament, aquests xocs s'han intensificat per la relació recent amb Agustín Etienne. I també pels seus viatges freqüents a Madrid i Sevilla per estar amb ell. Aquests desplaçaments han estat una font constant de tensions amb el seu ex.

Muntatge de fotos amb la darrera imatge d'Olga Moreno i Agustín Ettiene i una imatge d'Antonio David Flores entre ells
Segons una internauta, Antonio està dificultant el tema de la custòdia | Europa Press, catalunyadiari.com

La situació, segons la internauta Srtacotilleo, es va agreujar ahir quan la sevillana va tenir una gran discussió amb Antonio. El motiu d'aquesta discussió va ser que va demanar a ell que permetés que la seva filla estigués en contacte permanent amb la família materna mentre ella participa en Supervivientes All Stars. Vol que la menor estigui a prop del seu clan, especialment ara que està molt recent la mort de l'àvia de la menor.

Aquesta usuària de X ha revelat més detalls íntims sobre els problemes que Olga enfronta amb el seu ex per la custòdia de la menor. Segons aquesta font, ell i la seva filla gran, Rocío Flores, han dificultat considerablement les coses a Moreno els últims mesos.

Aquestes revelacions coincideixen amb les declaracions que Rocío Carrasco va fer temps enrere sobre les problemàtiques que va tenir per la custòdia dels fills. Per tant, la família de Moreno potser s'està replantejant la postura sobre les afirmacions d'aquella. És clar, perquè hauran vist que deia la veritat.

La filla de Rocío Jurado va parlar obertament sobre els revessos que va enfrontar durant el seu matrimoni i després de la seva separació, especialment pel que fa a la custòdia dels seus fills. Durant anys, ella ha estat objecte d'escrutini i de controvèrsia, ja que moltes persones han qüestionat la veracitat de les seves afirmacions. Tot i això, les revelacions recents sobre les dificultats d'Olga Moreno semblen corroborar-ne la versió.

Muntatge de Rocío Carrasco mirant de banda i Antonio David Flores prement els llavis
La família d'Olga Moreno sembla que ara creu Rocío Carrasco | catalunyadiari.com, Mediaset, Europa Press

La família de la concursant de Supervivientes, que inicialment es va mostrar escèptica respecte a les declaracions de Carrasco, ara es troba en una posició difícil. La nova informació que ha sortit a la llum no sols confirma les experiències de Carrasco, sinó que també posa en evidència els possibles comportaments d'Antonio David. És a dir, suggereixen que les dificultats que Olga experimenta no són úniques, sinó part d'un patró més ampli.

Olga Moreno i els seus problemes actuals amb Rocío Flores

Un altre punt de tensió en aquesta situació ha estat la relació d'Olga Moreno amb Rocío Flores. Segons la mateixa internauta, la sevillana està sentint una gran decepció amb la noia per la falta de suport durant la mort de la seva mare.

Sent que sempre ha estat allà per a Rocío. Ara bé, no ha rebut el mateix suport en moments crucials com aquest. Aquesta manca de reciprocitat ha afegit una capa addicional d'estrès a la dinàmica familiar que ja era complicada.

Storie de Rocío Flores al costat d'Olga Moreno, les dues somrients i mirant a càmera
Olga Moreno se sent defraudada amb Rocío Flores | @rotrece

Rocío Flores, per part seva, ha estat una defensora pública del seu pare i ha mantingut una postura ferma enmig de les disputes familiars. La seva lleialtat cap a ell ha estat evident. I això ha exacerbat les tensions amb l'exparella d'ell, que esperava un suport més equilibrat.