IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Família Reial, preocupada per algunes actituds de Victòria Frederica

Segons apunten alguns mitjans, l’entorn de la jove no veu amb bons ulls la relació que manté amb el torero Gonzalo Caballero, així com tampoc la tendència política que mostren públicament els dos fills de la infanta Helena

Victòria Frederica
La Família Reial està preocupada per algunes actituds de Victòria Frederica | CatalunyaDiari.cat
 

Són temps obscurs per a la família de Felip VI. Des de ja fa uns anys, la Casa Reial viu en una contínua polèmica que lluny de disminuir, sembla que cada vegada sigui més gran i angoixant malgrat els seus intents d’aparentar normalitat i mantenir la discreció. I és que, just quan l’entorn dels Reis comença a estar calmat i sembla que les aigües tornin al seu curs, sempre passa quelcom que aconsegueix deixar la imatge de la monarquia en una posició més incerta que abans.

Per si els embolics i les polèmiques en què es veuen immersos els membres adults de la Família Reial no fossin suficients, ara part de la generació més jove de la família comença a entrar en una època tan complicada com la de l’adolescència, fet que encara aconsegueix ficar més ferro a l’assumpte.

Zarzuela, preocupada per l’actitud de Froilà i Victòria Frederica

És el cas de Froilà i Victòria Frederica, que s’han convertit en la principal preocupació del seu entorn directe arran les seves sortides de to o, dit d’una altra manera, de totes aquelles actituds i comportaments que la Família Reial no considera adequats. Ho recull el mitjà ‘Jaleos del Corazón’.

Victòria Frederica i Gonzalo Caballero
L’entorn de la jove no veu amb bons ulls la relació de Victòria Frederica i Gonzalo Caballero | CatalunyaDiari.cat

Si bé les preocupacions pel primogènit de la infanta Helena no suposen cap novetat, el cert és que a Zarzuela hi ha certa inquietud respecte a la seva filla petita. Concretament, la família sent cert recel per la parella de Victòria Frederica, el torero Gonzalo Caballero.

Gonzalo Caballero, en el punt de mira

I és que, malgrat que els joves viuen la seva relació amb discreció i apartats del focus dels mitjans, és inevitable que la premsa del cor acabi publicant alguna fotografia de l’última escapada de la parella o de les mostres d’afecte que s’han dedicat mentre caminaven pel carrer.

Precisament, un dels fets que més desassossec ha causat en el sí de la família de Felip VI és l’incident que va patir fa unes setmanes la benjamina de la Infanta i de Jaime de Marichalar, quan va ser envestida per una ‘vaquilla’ durant una escapada que va fer amb el seu xicot i un grup d’amics.

Però malauradament aquest no és l’únic motiu pel qual la Casa Reial perd el son per Victòria Frederica. I és que el rendiment acadèmic de la jove no és el desitjat per la seva família, que no va veure amb bons ulls que repetís 1r de Batxillerat.

 

Disgustats perquè han mostrat preferències polítiques

Victòria Frederica i Gonzalo Caballero
Els joves viuen la seva relació amb discreció | CatalunyaDiari.cat

 

A banda de tot això, les alarmes s’han disparat en els últims dies a causa dels posicionaments polítics que han manifestat —directa o indirectament— els dos fills de la Infanta Helena. Així les coses, mentre que Froilà va rebre una reprimenda des de Zarzuela després d’assistir a la manifestació convocada a Colón pel trio de dretes en contra del Govern de Pedro Sánchez, Victòria Frederica es va deixar veure a la festa ‘Cañas por España’ organitzat pel partit ultradretà VOX.

I és que, si hi ha quelcom que està mal vist entre la societat, és precisament que la Família Reial mostri preferències polítiques de qualsevol classe, malgrat que sigui vox populi que Felip VI és de dretes —una informació que va fer pública la periodista Pilar Eyre—.  I és que, tal com han fet patent fonts pròximes a Zarzuela, «en alguns casos és escandalós, perquè ells porten membres de seguretat de la Casa del Rei pagats per tots els espanyols, i no tots els espanyols són de dretes».  


Comentaris

envia el comentari