Paloma Cuevas durante los premios Paquiro de toros 2014

El familiar del rei Felip que ha acollit Paloma Cuevas després de quedar-se soltera

L'amistat és tan estreta que Paloma és padrina d'un dels seus fills

Paloma Cuevas no està travessant un bon moment. Després de 24 anys de matrimoni, ell i la seva parella Enrique Ponce han decidit acordar la seva separació. Cuevas sofreix per la situació i, sobretot, per veure que ell ja ha refet la seva vida amb Ana Soria. I per això està comptant amb el suport de la seva família i també dels seus amics, entre els quals es troba un familiar del rei Felip VI.

En concret, ha estat 'Vanitatis' el que ha revelat que ella està passant uns dies de vacances en Sotogrande amb Luis Alfonso de Borbó. En concret, Luis Alfonso i la seva esposa, Margarita Vargas, van convidar a Paloma a passar uns dies amb ells en la seva finca. I ella va acceptar. Era la millor manera de desconnectar.

Paloma Cuevas i la seva amistat amb Luis Alfonso de Borbó

Des de fa anys, Paloma Cuevas manté una gran amistat amb el cosí segon de Felip. Luis és fill del mort Alfons de Borbó i de la néta de Franco, Carmen Martínez Bordiú. Tal és l'amistat que existeix entre ells que Margarita Vargas és padrina de Bianca, la filla d'Enrique Ponce i la seva encara dona. Encara hi ha més, i és que Paloma és, al seu torn, padrina d'Enrique de Jesús, el quart fill de Luis i Margarita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tenemos el placer de presentaros a Enrique de Jesús.

Una publicación compartida de Luis Alfonso de Borbón (@luisalfdeborbon) el

Precisament per aquesta relació tan estreta que mantenen, el matrimoni ha decidit recolzar a Paloma en aquests durs moments. I la seva manera de fer-ho ha estat convidant-la a ella i a les seves filles a la casa que tenen a  Sotogrande. Aquestes petites i els fills de Luis Alfonso mantenen una bonica amistat han estat jugant i muntant a cavall junts. Els tres adults, per part seva, han estat compartint confidències i fins i tot sortint a sopar.

Però aquí no queda la cosa. Pel que sembla, i segons 'Vanitatis', a la casa dels Borbó-Vargas Paloma Cuevas ha rebut diverses visites. En concret, les d'amigues de Còrdova i les d'unes altres molt famoses com Cristina Yanes o Carolina Herrera. I és que totes elles han volgut donar-li el seu afecte i suport en aquests durs moments.
 

L'encara dona d'Enrique Ponce i les seves filles segueixen en l'esmentada finca. No obstant això, serà en uns dies quan tornin a Madrid amb motiu de l'inici del curs escolar.