Muntatge de fotos de primer pla de Macarena García i una rodona amb el contingut difuminat, interrogants i cors de fons

El famós actor català que ha aconseguit robar-li el cor a Macarena García

Macarena García sembla que ha recuperat la il·lusió per l'amor amb un famós actor català

El 2024 comença fort per a la gran Macarena García. I és que la protagonista de Blancaneu sembla tenir el cor ocupat ni més ni menys que per Enric Auquer, actor català guanyador d'un Goya. La parella ha estat captada al centre de Madrid, i els petons i mirades còmplices no han faltat a la cita.

Els dos actors coincidien fa uns mesos al rodatge de la pel·lícula Una casa en flames. Pel que sembla, les espurnes han saltat entre tots dos i la seva relació ha anat més enllà que la d'uns simples companys de professió.

Macarena García i Enric Auquer, nova parella del 2024

La revista Diez Minutos destapava en exclusiva aquesta nova parella que estem segurs que farà parlar molt en els pròxims mesos. Des que Macarena va acabar la seva història d'amor amb el cantant Leiva a l'estiu del 2022, no havia estat relacionada amb una altra parella.

Muntatge de fotos de pla curt de Macarena García amb rostre somrient i Enric Auquer amb rostre seriós
Macarena García i Enric Auquer, enxampats donant-li curs al seu amor | Europa Press, catalunyadiari.com

Al seu torn, l'última parella que se'l coneixia a Enric Auquer va ser la cantant Adela Oller, amb qui té un fill en comú. El protagonista d'El maestro que prometió el mar també és pare d'una nena d'una altra relació.

La parella era enxampada pels fotògrafs al centre de Madrid en el que semblava una cita romàntica, on les carantoines i els petons no han faltat. A aquest dolç moment personal, que ara es troben vivint, cal sumar-li que també estan en una gran etapa professional.

D'una banda, Macarena García s'ha endut totes les mirades aquests últims mesos per la seva interpretació a la sèrie de La Mesías de Movistar. La crítica ha estat molt positiva i ha aconseguit convertir-se en una de les ficcions espanyoles més aclamades dels darrers temps.

D'altra banda, Enric Auquer continua amb la seva carrera brillant dins del cinema. Aquest any figura a la llista de nominats al Goya a Millor Actor pel seu treball a El maestro que prometió el mar.

Aquest any tenen previst l'estrena d'Una casa amb flams de Dani de l'Ordre, on els dos actors han coincidit. Pel que és més que clar que ha estat just allà on Macarena i Enric Auquer van començar el seu romanç. Estarem molt pendents d'aquest film per comprovar si transmeten la mateixa química dins de la pantalla com n'han fet fora.